Cancel high heels: Τι παπούτσια μπορούμε να φορέσουμε αυτήν την εποχή;

Έβελυν Καζαντζόγλου
Cancel high heels: Τι παπούτσια μπορούμε να φορέσουμε αυτήν την εποχή;

Hello beauties τι μου κάνετε;

Ήρθε ο Οκτώβρης σχεδόν Νοέμβρης (πλέον) και ο καιρός δεν λέει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Εμείς από την άλλη έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας στις απαραίτητες και η διάθεση για ένα ντύσιμο της «προκοπής» σίγουρα δεν είναι στα high της.

Επειδή όμως αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας, θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους που θα μας ανανεώνουν, προσαρμοσμένους πάντα στις ανάγκες της εποχής.

Ξεκινάμε με τα παπούτσια που, από όσο έχω καταλάβει από τις συζητήσεις μου μαζί σας, σας απασχολεί. Τι να βάλετε, πώς , πού και γιατί.

Σας έχω τις δικές μου αγαπημένες (και διαχρονικές) λύσεις, γιατί φέτος ψωνίζουμε έξυπνα και ανακαλύπτουμε στις ντουλάπες μας παλιά διαμάντια.

Τα τακούνια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και αν σκοπεύετε να αγοράσετε γιατί το επιβάλει η περίσταση/δουλειά/ακόμα και ο ίδιος σας ο χαρακτήρας έχω να σας πω πως δεν έχει η αγορά φοβερή ποικιλία φέτος. Επιλέξτε διαχρονικά σχέδια και γήινα χρώματα που θα σας μείνουν και θα κάνουν απόσβεση και του χρόνου.

Οι αγαπημένες μου, οι βολικότατες, αρβύλες επέστρεψαν (αν έφυγαν και ποτέ) δυναμικά και σε παρά πολλά στυλ. Με μεγάλους πλάτους ή πιο λεπτούς, κοντές ή ψηλές, σε άπειρα χρώματα φέτος είναι η τέλεια λύση για το καθημερινό αλλά και το βραδινό ντύσιμο. Με φούστες, τζιν, ποδηλατικά κολάν, σορτσάκια. Μπορούν πια να σε συνοδέψουν ακόμα και στο γραφείο μέσα από ένα oversized κοστούμι.

Μοκασίνια.

Δεν το πιστεύω ότι εγώ ξεστομίζω αυτήν τη λέξη που ήμουν ορκισμένη στο τακούνι σαν την Βικτώρια Μπέκαμ, που αν με άφηνες θα πήγαινα στο γυμναστήριο με το 12ποντο, αλλά ναι τα μοκασίνια μπήκαν στη ζωή μου και .... μου αρέσουν. Δεν είμαι έτοιμη να τα φορέσω με φούστα γιατί φοράω και 41 νούμερο παπούτσι και φοβάμαι μην τρομάξω με το βατραχοπέδιλα από κάτω, αλλά με ένα φαρδύ τζιν κάπως μου αρέσουν. Το είπα ... ξαλάφρωσα.

Sneakers.

Γίνομαι γραφική, αλλά δεν με νοιάζει. Τα αναφέρω συχνά, αλλά στα αλήθεια υπάρχει καλύτερο παπούτσι από αυτά που πια πάει με όλα; Άσε που τώρα που περπατάω περισσότερο γιατί αποφεύγω τα μέσα μαζικής μεταφοράς με έχουν βολέψει.

Με αυτά είσαι κάτι παραπάνω από καλυμμένη μέχρι τουλάχιστον τα Χριστούγεννα. Αν θες να βάλεις στην ζωή σου και την μπότα/μποτίνι και τη γαλότσα είναι μια παρά πολύ καλή ευκαιρία. Εγώ νομίζω για την φετινή χρόνια θα πορευτώ με τα από πάνω μέχρι νεοτέρας (ξέρεις εσύ).

Σας λατρεύω και μου αρέσει που έχουμε καθημερινή επικοινωνία, μου ανοίγετε το μυαλό, μου δίνετε ιδέες.

Hugs and kisses





Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.