Η ομαδικότητα πάντα κερδίζει

Όλες αυτές τις μέρες, καθημερινά, ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, αλλάζοντας γραβάτα, να λένε μέρα με τη μέρα, εκείνα που έλεγαν και χθες.

Πόσο ακόμα να αντέξουμε αυτή τη νοοτροπία της μιζέριας, της αρνητικής διάθεσης, της ασυνεννοησίας και της αλαζονείας;

Μέσα σε όλα αυτά, με αυτή την υπερέκθεση των προσώπων, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να επιβεβαιώνουν τον κανόνα που τους θέλει ακατάλληλους να κυβερνήσουν έναν ταλαιπωρημένο λαό.

Εξαίρεση για μένα προσωπικά, δεν αποτελεί κανένας. Πολλά λόγια, πολλές θέσεις, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έχουν καταφέρει να αποτελούν τα ανεξήγητα φαινόμενα στην εποχή που ζούμε.

Και αναρωτιέμαι για άλλη μία φορά, πως γίνεται άνθρωποι που δεν έχουν τις αντοχές, δεν έχουν λόγο, δεν έχουν δυνατότητες, δεν έχουν κουράγιο και αντοχές για δημιουργία, με το ζόρι, να παλεύουν για μία θέση στη βουλή.

Η μισή ελλάδα, θέλει να μπει στο κοινοβούλιο και η άλλη μισή στο δημόσιο. Μας έπεισαν πως για τα εύκολα, έχουν διάθεση πολλοί και για τα δύσκολα κανένας.

Τσακώνονται μεταξύ τους, παλεύουν να κερδίσουν περριότερες ψήφους για τις επόμενες εκλογές, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία για το πόσο έχουν όλοι πέσει στα μάτια μας.

Τα πάντα έχουν σταματήσει, ο κόσμος χρόνια τώρα περιμένει τη συντέλεια του κόσμου και κάθε φορά που κάποιοι θα παίζουν τα παιχνίδια τους, εμείς θα πρέπει να φοβόμαστε και να αναστενάζουμε.

Σε αυτή τη ζωή, ήρθαμε για να περάσουμε όλοι καλά. Σε αυτή τη ζωή ήρθαμε για να επιλέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ζήσουμε και θα μας ευχαριστεί.

Τα τελευταία χρόνια, κατάφεραν, τα δεδομένα να τα κάνουμε πολυτέλεια και τα απαραίτητα τυχερά.

Τα τελευταία χρόνια, δώσαμε την ικανοποίηση σε κάποιους να κρατάνε την ευτυχία μας στα χέρια τους και αυτό είναι το μεγαλύτερό μας λάθος.

Γιατί πολύ απλά,οτιδήποτε μας κάνει χαρούμενους, οτιδήποτε μας κάνει να γελάμε, δεν επιτρέπεται να αφήνουμε σε κανέναν να μας το πάρει.

Και ας πάρουν επιτέλους και κάποια παραδείγματα από τον αθλητισμό για το πως μπορεί να έρθει μία επιτυχία. Και ας καταλάβουν επιτέλους, πως για να επιτευχθεί ένας στόχος, χρειάζεται δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Καλή μας ημέρα... Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό...