Μεγάλωσες με τη Μικρή Γοργόνα; Ώρα να τη δεις σε live action με τη φωνή της Μαρίνα Σάττι!

Μεγάλωσες με τη Μικρή Γοργόνα; Ώρα να τη δεις σε live action με τη φωνή της Μαρίνα Σάττι!

Η Μικρή Γοργόνα ζωντανεύει με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και εμείς, δίνουμε ραντεβού στο σινεμά!

Αν ανήκεις στους Millennials ή στη γενιά της Gen X, πιθανότατα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Άριελ, «ξυπνούν» μέσα σου δεκάδες αναμνήσεις. Είναι καλοκαίρι και «παίζεις» τη μικρή γοργόνα με τις φίλες σου στη θάλασσα. Είναι Κυριακή μεσημέρι και ζητάς για ακόμη μία φορά από τη μητέρα σου να σου βάλει τη βιντεοκασέτα της Disney για να ζήσεις μαζί με την Άριελ μοναδικές υποβρύχιες περιπέτειες.

little-mermaid-poster-01.jpg

Αυτό που πιθανότατα δεν φανταζόσουν πίσω στο μακρινό 1989, ήταν πως 34 χρόνια μετά, εσύ θα ήσουν στα 30s σου και θα εξακολουθούσες να δίνεις ραντεβού με τις κολλητές σου, για να αφεθείτε στη μαγεία της Άριελ και του συναρπαστικού της κόσμου!

Στη δική μας περίπτωση, τουλάχιστον, έχουμε ήδη δώσει ραντεβού για να απολαύσουμε την Άριελ σε live action και συγκεκριμένα, για να παρακολουθήσουμε την avant premiere της νέας ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», που μας φέρνει η Feelgood στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στις 24 Μαΐου!

Αν κάπου εδώ διερωτάσαι γιατί να οργανωθείς και εσύ, ώστε να δεις αυτόν τον Μάιο στις κινηματογραφικές αίθουσες την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί λόγοι, για να κάνεις «βουτιά» στον κόσμο της Άριελ. Και στη λίστα που ακολουθεί, παραθέτουμε μόνο μερικούς από αυτούς!

#1 Θα δεις την αυθεντική ιστορία της Άριελ στην πιο «ζωντανή» εκδοχή της

Την Άριελ τη γνώρισες μέσα από τα κινούμενα σχέδια. Τώρα όμως, θα τη γνωρίσεις και στη live action εκδοχή της. Ναι, δεν θα δεις μία animation movie, αλλά θα απολαύσεις την Άριελ να μοιράζεται την ιστορία της, μέσα από το υποκριτικό ταλέντο της εντυπωσιακής ηθοποιού και τραγουδίστριας Halle Bailey!

#2 Η Μαρίνα Σάττι θα της «χαρίσει» τη φωνή της και θα σε μαγέψει

Αν είσαι fan της Μαρίνα Σάττι, τότε να ξέρεις ότι η νέα Άριελ που θα δεις στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, που φτάνει στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου από τη Feelgood, θα έχει τη φωνή της. Και όταν θα την ακούσεις να τραγουδά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαγευτείς ή να μην συγκινηθείς! Διότι η ταινία έχει πολλά τραγούδια και εξαιρετική μουσική, με το soundtrack της να υπογράφεται από τον πολυβραβευμένο Alan Menken.

#3 Το ταλαντούχο καστ, ο Javier Bardem και ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης

Αν είσαι σινεφίλ, θα εκτιμήσεις τη νέα ταινία «Η Μικρή Γοργόνα». Διότι την έχει σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Όσκαρ Rob Marshall, η μεταφορά της ταινίας σε live action έγινε από τους David Magee, Rob Marshall και τον δύο φορές βραβευμένο με Emmy, John DeLuca, ενώ σε αυτήν πρωταγωνιστούν «αστέρια», όπως ο βραβευμένος με Tony, Daveed Diggs, αλλά και ο βραβευμένος με Όσκαρ Javier Bardem και η Melissa McCarthy!

little-mermaid-poster-02.jpg

#4 Ένα story που θα σε εμπνεύσει και θα σου θυμίσει τη δύναμή σου

Μπορεί να μην θυμάσαι τα «μαθήματα» που πήρες παρακολουθώντας την Άριελ, όταν ήσουν παιδί. Σίγουρα όμως, η Άριελ έμεινε για πολλά χρόνια στην καρδιά σου. Διότι ήταν ένα κορίτσι, που τόλμησε για την αγάπη και όσα είχαν αξία για εκείνη. Βλέποντας, λοιπόν, την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» του Rob Marshall ως γυναίκα πλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να εμπνευστείς από εκείνη. Διότι αν το καλοσκεφτείς, η ζωηρή νεαρή που δίψα για περιπέτεια, που λαχταράει να βγει από το comfort zone της και να μάθει περισσότερα, που ερωτεύεται «δυνατά» και που ακολουθεί την καρδιά της, είσαι εσύ -ή θα ήθελες να γίνεις!

#5 Είδες το τρέιλερ της ταινίας

Αν τους τελευταίους μήνες έτυχε να σκρολάρεις στα social media και να δεις τυχαία το τρέιλερ της live action ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα», είμαι σίγουρη πως είτε θα σε συναντήσουμε στην avant premiere της ταινίας στις 24 Μαΐου στο The Mall Athens, είτε προετοιμάζεσαι από τώρα για την πρεμιέρα, στις 25 του μήνα. Ναι, αυτήν την ταινία ανυπομονούν να τη δουν μικροί και μεγάλοί, κάτι που φαίνεται και από τα views σε κάθε βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Άριελ του Rob Marshall!

Η Άριελ, λοιπόν, παίρνει σάρκα και οστά και μας «ταξιδεύει» σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, έμπνευση και περιπέτειες, μέσα από τη νέα ταινία-μιούζικαλ «Η Μικρή Γοργόνα». Και είτε πας να τη δεις με τις φίλες σου, είτε με την κόρη, την ανιψιά ή τη βαφτιστήρα σου -η ταινία είναι, άλλωστε, μεταγλωττισμένη- το σίγουρο είναι πως θα «μαγευτείς» και θα θυμηθείς πως αυτήν την ιστορία, όσες φορές και αν την ακούσεις, πάντα θα έχει κάτι διαφορετικό να σου «πει» και να σου «διδάξει».

* Η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει με την ευγενική παραχώρηση της Walnut Entertainment.

#TheLittleMermaid #FeelgoodEntertainment