Η Greta Gerwig μετά το σενάριο για την «Barbie» έγραψε για τη «Χιονάτη» και ελπίζουμε κάτι καλύτερο

Τζένη Ντεμιράι
Η Greta Gerwig μετά το σενάριο για την «Barbie» έγραψε για τη «Χιονάτη» και ελπίζουμε κάτι καλύτερο

Μετά τη «Μικρή Γοργόνα», την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και άλλες κλασικές ταινίες η Disney ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τη «Χιονάτη» των αδερφών Γκριμ, σε live action εκδοχή.

Αγαπώ τα παραμύθια. Αυτά που σε κάνουν να ονειρεύεσαι έναν κόσμο που υπάρχει δικαιοσύνη και όλοι ζουν καλά στο τέλος. Μπορεί εμείς ποτέ να μη ζούμε καλύτερα, αλλά συνεχίζουν να μου αρέσουν τα παραμύθια.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενθουσιάστηκα όταν είδα την πρώτη εικόνα από την νέα ταινία της Disney, η οποία ετοιμάζεται να μας πει την ιστορία της Χιονάτης με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας που ελπίζω να μη μοιάζει με την Barbie που είδαμε το καλοκαίρι (ναι γράφει πάλι η Greta Gerwig το σενάριο και ναι δεν μου άρεσε η Barbie), είναι η Rachel Zegler.

Παρόλο που τα σχέδια για remake έχουν ανακοινωθεί από το 2016 και η Zegler πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ιούνιο του 2021, φαίνεται ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ταινία σύντομα.

Μιλώντας για την πρωταγωνίστρια, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Marc Webb, δήλωσε για την επιλογή του: «Οι εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της Rachel είναι μόνο η αρχή των χαρισμάτων της. Η δύναμη, η εξυπνάδα και η αισιοδοξία της θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος σε αυτό το κλασικό παραμύθι της Disney».

Και μπορεί να φαίνεται ότι θα αρχίσουμε λίγο παραπάνω να διαπιστώσουμε τα χαρίσματα της Rachel που ξεχώρισε ο Webb, ωστόσο, η επιθυμία μας να μάθουμε λεπτομέρειες για αυτή την ταινία είναι μεγάλη και αυτό τον λόγο συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο όλα όσα μάθαμε για το παραμύθι της «Χιονάτης» που η Disney αποφάσισε να φέρει στην πραγματικότητα.

Ποιο είναι στο καστ;

Μαζί με την Zegler, που θα υποδυθεί τη Χιονάτη, η Gal Gadot πρόκειται να υποδυθεί την Κακιά Βασίλισσα στο remake. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να μπω ενσαρκώσω την Κακιά Βασίλισσα», είχε δηλώσει η Gadot στο PEOPLE τον Νοέμβριο του 2021.

Επιπλέον, ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» Μάρτιν Κλέμπα υποδύεται τον Γκρινιάρη και ο βραβευμένος με Τόνι Άντριου Μπέρναπ πρωταγωνιστεί ως ένας νέος ανδρικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για την ταινία.

https://www.instagram.com/p/Cse5RZXvpi-/

Ποιος γράφει το σενάριο της live-action ταινίας της Χιονάτης;

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι το γεγονός ότι το σενάριο της ταινίας το υπογράφει η Greta Gerwig, η σεναριογράφος της ταινίας «Barbie» αλλά και η Erin Cressida Wilson (The Girl on the Train).

 rachel zegler

Πηγή εικόνας: @rachelzegler

Πότε γυρίστηκε η live-action ταινία «Χιονάτη»;

Τα βασικά γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους η Zegler αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί, μέσω Twitter/X, γράφοντας «Η αγάπη που μου έφερε αυτή η ταινία είναι μαγική».

Μόλις πριν από λίγες μέρες, τον Οκτώβριο του 2023, η Disney δημοσιοποίησε την πρώτη εικόνα από την ταινία. Η φωτογραφία δείχνει την Zegler περιτριγυρισμένη από τους Dopey, Grumpy, Sneezy, Bashful, Happy, Sleepy και Doc.

Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία «Χιονάτη»;

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Disney στην D23 Expo 2022, η Gadot και η Zegler ανέβηκαν στη σκηνή για να αποκαλύψουν ότι η ταινία τους θα κυκλοφορήσει το 2024.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2023, η Disney ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε μετατεθεί από τις 22 Μαρτίου 2024 στις 21 Μαρτίου 2025.

Αργεί λίγο το 2025, αλλά θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε!

Πηγή κεντρικής εικόνας: Disney