Τα τυχερά έχουν την ομορφιά τους…

Τα τυχερά έχουν την ομορφιά τους…

Μία γνωστή, βρετανική παροιμία αναφέρει πως είναι καλύτερο να γεννηθείς τυχερός παρά πλούσιος. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως σε ό,τι αφορά στα «τυχερά» της ζωής, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη που έχω διαμορφώσει στα 30 χρόνια ζωής που «μετρώ».

Είτε πιστεύεις στην τύχη είτε όχι, το σίγουρο είναι πως το να μην γνωρίζεις τι μήνυμα θα «κρύβεται» στο τυχερό σου μπισκότο, ποιον θα συναντήσεις το βράδυ στο αγαπημένο σου μπαρ, πώς θα εξελιχθεί το νέο σου ραντεβού, τι θέματα θα «πέσουν» στην εξεταστική, αν ο διευθυντής σου θα λατρέψει τη τολμηρή ιδέα σου ή πού βρίσκονται τα μεγάλα κέρδη… έχει την ομορφιά του!

Διότι μπορεί η γιαγιά σου να έλεγε πως… «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει», ωστόσο, στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να γνωρίζεις και να προβλέψεις τα παιχνίδια της τύχης! Μπορεί, για παράδειγμα, σήμερα να είσαι τυχερή και να κερδίσεις στο ΣΚΡΑΤΣ. Μπορεί όμως, να φανείς ολίγον τι άτυχη και να πάθεις λάστιχο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας -την ώρα που θα έπρεπε να βρίσκεσαι στο γραφείο.

Παρά τα όσα έχεις ακούσει, λοιπόν, κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να δηλώνει τυχερός ή άτυχος διότι απλούστατα, δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί αύριο, την επόμενη ώρα ή το λεπτό που ακολουθεί. Κυρίως όμως, κανείς -μα κανείς- δεν μπορεί να ξέρει πού θα βρει τις καλύτερες ευκαιρίες ή τα ΣΚΡΑΤΣ που κερδίζουν. Πρόκειται καθαρά για ένα παιχνίδι τύχης και αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά του.

opap 2

Όλα είναι θέμα τύχης

Αντί να γκρινιάζεις και να αυτοαποκαλείσαι «βασίλισσα» της ατυχίας, χαλάρωσε και αποδέξου το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα τυχερά του. Η τύχη μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, στα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του, το ΣΚΡΑΤΣ έχει μοιράσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε πολλούς τυχερούς (για την ακρίβεια, 967.302.782 ευρώ).

Αν σκεφτείς ότι από την άνοιξη του 2014 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 71 παιχνίδια, ΣΚΡΑΤΣ, θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν πιθανότητες να δεις και εσύ την τύχη να σου χαμογελάει. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις μακριά για να το πιστέψεις. Δες απλώς το παράδειγμα του υπερτυχερού που το 2018 κέρδισε για πρώτη φορά 1.000.000 ευρώ σε μετρητά στο παιχνίδι ή σκέψου τους 16 τυχερούς παίκτες που έχουν κερδίσει 500.000 ευρώ, τους 23 που πήραν 200.000 ευρώ, τους 89 που κέρδισαν 100.000 ευρώ, ακόμα και τους 1.008 τυχερούς που έχουν κερδίσει 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως σε ό,τι αφορά στην τύχη σου... «όλα παίζουν». Κανείς δεν ξέρει πότε θα συναντήσει την τύχη ή πού βρίσκονται τα ΣΚΡΑΤΣ που κερδίζουν… Μπορεί να τα προσπεράσεις ή να «πέσεις» πάνω τους στο επόμενο βήμα. Και αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά της τύχης.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις: