Διαγωνισμός: Κέρδισε και απόλαυσε μοναδικά belvedere spritzes σε ένα ξεχωριστό event στο Holy Garden

Διαγωνισμός: Κέρδισε και απόλαυσε μοναδικά belvedere spritzes σε ένα ξεχωριστό event στο Holy Garden

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και σε βρίσκει να προσπαθείς να μπεις ξανά σε πρόγραμμα και φυσικά, να αναζητάς τις πιο καλές εκδηλώσεις της πόλης! Ο καιρός είναι ακόμη καλός και η διάθεσή σου παραμένει ανεβασμένη, γεγονός που σημαίνει ότι θέλεις και πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα γίνεται αυτή τη γλυκιά περίοδο!

Ναι, θέλεις να πιεις τα δροσιστικά σου cocktails και να απολαύσεις τη συντροφιά της παρέας σου σε έναν όμορφο κήπο στην Αθήνα. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, για αυτό εμείς κάναμε την έρευνά μας και έχουμε να σου κάνουμε μια εξαιρετική πρόταση η οποία περιλαμβάνει και ένα -ομολογουμένως- ξεχωριστό δώρο!

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, στον ξεχωριστό κήπο της Belvedere Vodka, στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής, θα πραγματοποιηθεί ένα υπέροχο event. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον αγαπημένο μας και καταπράσινο κήπο, θα έχεις, μάλιστα, την ευκαιρία να ακούσεις σε δύο μοναδικές live εμφανίσεις την ξεχωριστή Angelika Dusk με τη μπάντα της και κυρίως, να απολαύσεις υπέροχα Spritz cocktails, με φρέσκα συστατικά, εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα.

Αν θέλεις να διασκεδάσεις μαζί με τη φίλη ή τον φίλο σου και να γευτείς δωρεάν δύο ξεχωριστά spritzes με τη super premium Belvedere vodka, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα, από τις 14 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για δύο υπέροχα belvedere spritzes στο μοναδικό event που θα γίνει στο Holy Garden σε λίγες ημέρες!

diagwnismos 2

Μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο! Κάνε τις κινήσεις σου και απέκτησε μια ακόμη ευκαιρία για να βγεις έξω. Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία απλότητας όταν τα υλικά της πολωνικής γης θα «παντρευτούν» με τα πιο φρέσκα και φυσικά συστατικά της ελληνικής γης. Το σίγουρο είναι πως σε αυτόν τον όμορφο κήπο θα σε περιμένει ένα πλούσιο μενού από τα αγαπημένα σου Spritz cocktails.

Αν δεν το ήξερες, αξίζει επίσης να μάθεις πως η Belvedere Vodka είναι φτιαγμένη από σίκαλη και αρτεσιανό νερό και έχει καθιερωθεί στην κατηγορία της ως ένα εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα. Εμείς την προτιμούμε γιατί είναι Natural για αυτό και προτείνουμε να μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα Belvedere cocktails. Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και περιμένει να τον εκμεταλλευτείς. Εμείς θα το κάνουμε!

*Απολαύστε υπεύθυνα