Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Ο Terry George επιστρέφει και μας αιχμαλωτίζει με μία ερωτική ιστορία με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό. Με τη βοήθεια των Oscar Isaac, Christian Bale και Charlotte le Bon μας μεταφέρει στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη του 1914, όπου η ζωή μοιάζει να κυλά ήρεμα μέχρι που οι ήρωες γίνονται αναπάντεχα μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα. Η γενοκτονία των Αρμενίων και τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, είναι καθοριστικά για τους πρωταγωνιστές που συνεχίζουν να μάχονται μέχρι τέλους για να επιβιώσουν…

Η νέα ταινία του δημοφιλούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου έρχεται στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου από τη Feelgood, αλλά εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να βρεθείς στην πρεμιέρα της στον κινηματογράφο Αθήναιον, λίγες μέρες νωρίτερα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις που χαρίζουμε, είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας από τις 2 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και ίσως είσαι εσύ η τυχερή που θα παραβρεθεί στη μεγάλη πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον στις 20:00!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το queen.gr, ενώ θα ενημερωθούν και με e-mail (θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόσκληση έως την Παρασκευή 6/10 στις 15:00).