Διαγωνισμός: Κέρδισε τους μηνιαίους φακούς επαφής TOTAL 30® και αναβάθμισε την καθημερινότητά σου!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τους μηνιαίους φακούς επαφής TOTAL 30® και αναβάθμισε την καθημερινότητά σου!

Mπορεί να είσαι ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν. Για την ακρίβεια:

Φοράς φακούς επαφής, αλλά θέλεις να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου; Κουράστηκες να καταλήγεις με φακούς επαφής που κουράζουν και ξηραίνουν τα μάτια σου; Θέλεις να δοκιμάσεις φακούς, που όταν θα τους φοράς, δεν θα αισθάνεσαι τίποτα;

Τότε χρειάζεσαι τους μηνιαίους φακούς επαφής ΤOTAL30™, που σου προσφέρουν άνεση και καθαρή όραση από την 1η έως την 30η ημέρα χρήσης! Και εμείς, σου δίνουμε την ευκαιρία να τους αποκτήσεις, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας!

Ναι, οι μηνιαίοι φακοί επαφής TOTAL 30®, που παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης, μπορούν να γίνουν δικοί σου, αρκεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου να κάνεις follow το Instagram του Queen.gr και το Instagram του Wear contact lenses και στη συνέχεια, να κάνεις tag δύο αγαπημένα σου πρόσωπα, στο σχετικό post στο Instagram του Queen.gr.

Mπορεί να είσαι ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν. Για την ακρίβεια:

  • Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει φακούς επαφής TOTAL 30®για έναν ολόκληρο χρόνο και ένα διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Opti-Free Pure Moist.
  • Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει φακούς επαφής TOTAL 30®για έξι μήνες και ένα διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Opti-Free Pure Moist.
  • Ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος νικητής θα κερδίσουν φακούς επαφής TOTAL 30®για τρεις μήνες και ένα διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Opti-Free Pure Moist.
  • Ο έκτος νικητής μέχρι και ο εικοστός θα κερδίσουν φακούς επαφής TOTAL 30®για έναν μήνα και ένα διάλυμα φροντίδας φακών επαφής Opti-Free Pure Moist.
1687866157703-824131651-image003.jpg

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις τους μηνιαίους φακούς επαφής ΤOTAL30™, θα νιώσεις τη διαφορά… αλλά όχι τους φακούς στα μάτια σου! Βλέπεις, είναι οι μοναδικοί φακοί επαφής που όταν τους φοράς, δεν αισθάνεται τίποτα, ακόμη και την 30η ημέρα, ενώ παραμένουν καθαροί όλο τον μήνα.

Αυτό συμβαίνει διότι είναι οι μοναδικοί μηνιαίοι φακοί επαφής με σχεδόν 100% νερό στην επιφάνειά τους, χάρη στην τεχνολογία μεταβλητής περιεκτικότητας νερού που διαθέτουν και η οποία μιμείται τη φυσιολογία του ίδιου του ματιού. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις ξηροφθαλμία, μάλιστα, οι συγκεκριμένοι φακοί επαφής προσφέρουν απόλυτη βιοσυμβατότητα με τους ευαίσθητους ιστούς του ματιού και έτσι, το μόνο που αγγίζει το μάτι σου, είναι ένα απαλό στρώμα ενυδάτωσης!

Φυσικά, για την απόλυτη εμπειρία άνεσης και καθαρής όρασης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς και το κατάλληλο υγρό καθαρισμό, δηλαδή το Opti-Free Pure Moist, που τώρα μπορείς να αποκτήσεις μαζί με τους μηνιαίους φακούς επαφής ΤOTAL30™, που προστατεύουν και ενυδατώνουν τα μάτια σου, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και βίωσε την εμπειρία ΤOTAL30™, δηλαδή… the joy of nothing!

https://www.instagram.com/p/CuCBXmcr6Hc/
Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ