Καλοκαίρι με τη Visa για ξεκούραστες online αγορές και έναν μεγάλο διαγωνισμό

Καλοκαίρι με τη Visa για ξεκούραστες online αγορές και έναν μεγάλο διαγωνισμό

Το καλοκαίρι είναι εδώ για να οργανώσεις τις πιο αξέχαστες διακοπές, να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις και να δώσεις το παρόν σε κάθε summery talk of the town event, όπως μία συναυλία, η θερινή προβολή της πιο πολυσυζητημένης ταινίας του καλοκαιριού ή μία θεατρική παράσταση που «υπόσχεται» να σε καθηλώσει. Βλέπεις, αυτές είναι οι πιο summering στιγμές που κάνουν αυτήν την εποχή του χρόνου, να διαφέρει!

Και μπορεί ο καύσωνας και οι υψηλές θερμοκρασίες να χαλάνε κάπως το πρόγραμμα και να ρίχνουν τα επίπεδα ενέργειάς σου, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να πτοηθείς, χάρη στον πιο πολύτιμό «σύμμαχο».

Ο λόγος για τη Visa, που είναι εδώ για να σου «λύσει τα χέρια», δίνοντάς σου τη δυνατότητα να οργανώσεις το φετινό καλοκαίρι… από το σπίτι σου, χάρη στις πιο ασφαλείς και εξυπηρετικές online αγορές. Αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρεις, συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα αντιληφθείς ότι όχι μόνο θα εκμεταλλευτείς στο έπακρον κάθε καλοκαιρινή ημέρα, αλλά συγχρόνως θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, διεκδικώντας έως 3.000€ για ακόμη περισσότερες online αγορές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να «ανεβάσεις» την απόδειξή σου στο www.visa.gr/promo, ώστε να μπεις στην κλήρωση (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Τόσο εύκολα, τόσο απλά και με ασφάλεια!

visa1.jpg

Κάνε τις online αγορές σου με σιγουριά και ασφάλεια

Μήπως το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου, όμως εσύ ακόμη δεν έχεις οργανώσει όλα όσα θα ήθελες να ζήσεις; Μην ανησυχείς καθόλου, διότι η Visa έχει τη λύση που αναζητάς -είτε ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν μπορείς να πάρεις τους «δρόμους» για να ανακαλύψεις τα πιο summering events του φετινού καλοκαιριού, είτε οι υψηλές θερμοκρασίες δεν σε αφήνουν να αποχωριστείς τη δροσιά του σπιτιού σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να χρησιμοποιήσεις τον επιτραπέζιο υπολογιστή σου, το laptop ή το smartphone σου, να επιλέξεις τον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό σε Ελλάδα ή εξωτερικό, να κλείσεις τα δωμάτια που θα σε φιλοξενήσουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών και γιατί όχι, να κάνεις και μερικές κρατήσεις στα πιο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής. Έξτρα συμβουλή μέχρι να βρεθείς σε κάποια εξωτική παραλία ή σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του εξωτερικού; Κλείσε τα εισιτήριά σου για ένα θερινό σινεμά, μία συναυλία ή μία θεατρική παράσταση, διότι οι βραδιές στην πόλη… είναι μαγεία, ειδικά αν δεν χρειάζεται να περιμένεις σε ατέλειωτες ουρές - πίστεψέ μας!

Και κάπως έτσι, όχι μόνο θα οργανώσεις «στο λεπτό» όλες τις εκκρεμότητές σου για τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, αλλά συγχρόνως θα είσαι σίγουρη πως επέλεξες τον πιο ασφαλή τρόπο για να πραγματοποιήσεις τις online αγορές σου. Διότι, η Visa διαθέτει μια υπηρεσία, μέσω των συμμετεχόντων ιστότοπων εμπόρων, που παρέχει ένα επιπρόσθετο επίπεδο προστασίας όταν κάνεις online αγορές. Και για εσένα, που θέλεις να γνωρίζεις ακόμη περισσότερα, μάθε πως αυτό, με λίγα λόγια, σε προστατεύει από οποιαδήποτε απάτη. Αλήθεια, εσύ είσαι έτοιμη να αδράξεις το φετινό καλοκαίρι;

visa2.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, summer girl, αψήφησε τη ζέστη, πάρε στα χέρια σου τώρα τη Visa σου και μπες asap σε vacay mode. Α! Και ό,τι κι αν επιλέξεις, φρόντισε να κάνεις κάθε σου αγορά με τη Visa σου, από τα εισιτήρια για την επόμενη συναυλία, θεατρική πράσταση, χορόδραμα, θερινό σινεμά ή μια fine dining εμπειρία, μέχρι το σούπερ μάρκετ! Μετά απλώς ανεβάζεις την κάθε απόδειξη στη σελίδα www.visa.gr/promo, για να διεκδικήσεις έως 3.000€ για ακόμα περισσότερες online αγορές! Για τον διαγωνισμό ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ενώ περισσότερα μπορείς να μάθεις στο visa.gr.