Οι στιγμές που περνούν και σε καθορίζουν: Μήπως ήρθε η ώρα να τις ζήσεις με glorious τρόπο;

Οι στιγμές που περνούν και σε καθορίζουν: Μήπως ήρθε η ώρα να τις ζήσεις με glorious τρόπο;

Ταξίδι στην Ευρώπη για να ζήσεις τα πιο glorious moments της ζωής σου!

Κλείσε τα μάτια και σκέψου ποιο συναίσθημα σε κατακλύζει όταν επιστρέφεις στο σπίτι μετά τη συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος, στη μέση του καλοκαιριού. Σκέψου πώς αισθάνεσαι καθώς απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα, στο τέλος μιας γεμάτης ημέρας που πέρασες στο γραφείο. Θυμήσου ποιες στιγμές σου έρχονται στον νου όταν λες τη λέξη «ευτυχία»… Μήπως όλα αυτά είναι τα δικά σου glorious moments, οι στιγμές που θέλεις να ζεις, διότι τελικά, αυτές είναι οι στιγμές που σε καθορίζουν;

Μπορεί να αισθανόμαστε πως οι μέρες και οι εβδομάδες «τρέχουν» και μας προσπερνούν. Άλλες φορές, η αίσθηση είναι πως οι δείκτες του ρολογιού έχουν κολλήσει, χωρίς «τίποτα» συγκλονιστικό να συμβαίνει, να ταράζει τα νερά. Και τότε, νιώθεις πως οι στιγμές περνούν, χωρίς να σου αφήνουν τίποτα, χωρίς να τις ζεις, πραγματικά.

Πάρε μια ανάσα, κάνε ένα βήμα πίσω και κοίτα πάλι αυτές τις στιγμές με άλλο μάτι: Διότι αυτές είναι οι στιγμές που σε καθορίζουν και μέσα σε αυτές θα βρεις ή, καλύτερα, θα δημιουργήσεις, τα δικά σου glorious moments, όπως σε καλεί να κάνεις και η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo!

1691057751472-224708188-image003.jpg

Οι στιγμές που σε κάνουν να είσαι ο εαυτός σου

Με έμπνευση από τη νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo, μπορείς να αναλογιστείς ποια είναι τα glorious moments της ζωής σου, ώστε να τα δημιουργήσεις ξανά και ξανά, από την αρχή. Να βρεις τις στιγμές εκείνες που σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερη, καθώς εκφράζεις τη διαφορετικότητά σου. Τις στιγμές που γελάς με την καρδιά σου ή κλαις με βαθύ συναίσθημα. Τις στιγμές που επίμενες να είσαι ο εαυτός σου, το φώναξες δυνατά σε όλους και αποφάσισες να αλλάξεις τους κανόνες του παιχνιδιού – πολύ απλά, διότι το παιχνίδι της ζωής σου, παίζεται με τους δικούς σου κανόνες! Είναι τότε που χαράζεις τη δική σου πορεία, χωρίς να ακολουθείς κανέναν και τίποτα, παρά μόνο όσα σου λέει ο ίδιος σου ο εαυτός. Τότε, που ο χρόνος και το πώς περνούν οι δικές σου στιγμές, πήρε νέα έννοια, την έννοια της διασκέδασης, αλλά και της απόλαυσης, ανεξαρτήτως «εξωτερικών συνθηκών».

Αυτά δεν είναι τα πιο glorious moments που έζησες ποτέ;

Ταξίδι στην Ευρώπη για να ζήσεις τα πιο glorious moments της ζωής σου!

Με το μοναδικό νέο «glorious» μπορείς να φωτίσεις κάθε στιγμή σου διαφορετικά, ενώ ακολουθώντας ανθρώπους που θαυμάζεις, μπορείς να διεκδικήσεις ένα φανταστικό ταξίδι σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.

1691057765194-626552178-image005.jpg

Έξι υπέροχοι άνθρωποι, καθένας από τους οποίους δημιουργεί τα δικά του glorious moments, που αποτελούν έμπνευση για κάθε στιγμή της ζωής, σου «προτείνουν» έναν υπέροχο προορισμό ο καθένας. Διότι, ακόμα πιο υπέροχο είναι να κερδίσεις ένα glorious ταξίδι στο εξωτερικό, εμπνευσμένο από τα glorious moments, που εκείνοι έχουν δημιουργήσει και ζήσει!

Ένα glorious τριήμερο ταξίδι για δύο σε περιμένει, λοιπόν και ο προορισμός σου μπορεί να είναι είτε το Λονδίνο, αν επιλέξεις τη Μαρία Σολωμού, για την οποία, όπως λέει η ίδια, «glorious moments είναι όλες οι στιγμές της ζωής μου που είμαι πραγματικά ο εαυτός μου!» είτε η Βαρκελώνη που θα ταξιδέψεις αν επιλέξεις για τη συμμετοχή σου στον διαγωνισμό τον Δημήτρη Μακαλιά, που βρίσκει glorious moments σε «όλες εκείνες οι στιγμές που δεν έκανα πίσω». Glorious moments μπορείς να ζήσεις όμως στο Βερολίνο, τον απόλυτο μουσικό προορισμό που διαλέγεις με τον CJ JEFF, στο Μιλάνο για ένα αξέχαστο fashion ταξίδι που θα κερδίσεις αν επιλέξεις την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και σε δύο «κλασικές επιλογές»: Το μοναδικό Παρίσι, επιλέγοντας τον Τίμο Ζαχαράτο και τη Ρώμη που «κρύβεται» πίσω από την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Πάρε κι εσύ την έμπνευση που χρειάζεσαι από αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και δημιούργησε τις δικές σου ξεχωριστές εμπειρίες σε ξεχωριστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς! Ανακάλυψε τα όλα και πάρε μέρος στην κλήρωση για τον πιο glorious διαγωνισμό που έγινε ποτέ για να διεκδικήσεις το glorious τριήμερο ταξίδι για 2 που ταιριάζει σε σένα!

Κάνε το δικό σου moto να είναι το «make it my way», ταξίδεψε και ζήσε όπως θέλεις εσύ κι ο εαυτός σου, για να είναι κάθε σου στιγμή μια glorious στιγμή και μη διστάσεις να χαράξεις τη δική σου πορεία, όσες φορές κι αν χρειαστεί να αλλάξεις τον τελικό σου προορισμό. Διότι, μόνο έτσι, θα ζήσεις κι εσύ τα glorious moments που σου αξίζουν!

#mygloriousMOMENTS