Christmas alert! Κέρδισε ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές από την κάβα κρασιών Half Glass Winehouse

Christmas alert! Κέρδισε ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές από την κάβα κρασιών Half Glass Winehouse

Ετοιμάζεσαι για πολλές γιορτινές επισκέψεις και ακόμη περισσότερα γιορτινά dinners τις επόμενες ημέρες;

Σου έχουμε το κατάλληλο δώρο για εσένα και τους αγαπημένους σου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, μία κασετίνα με εκλεκτά και ποιοτικά κρασιά και εδέσματα.

Το κρασί ήταν, είναι και θα παραμείνει μία εξαιρετική πρόταση δώρου για κάθε περίσταση. Όταν αυτό το κρασί ανήκει σε καταξιωμένες και ενημερωμένες συλλογές όμως, όταν προέρχεται από γηγενείς ελληνικές ποικιλίες και διεθνείς αμπελοοινικές προσωπικότητες, τότε η επιλογή μας αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα απλό δώρο: Γίνεται μία σοφιστικέ και ποιοτική εμπειρία οινοποσίας.

Στην περίπτωση που είσαι wine lover, λοιπόν, σου έχουμε καλά νέα. Διότι αυτές τις γιορτές σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις υπέροχα κρασιά από το Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό.

Πιο αναλυτικά, από τις 22 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, θα κάνεις follow το Instagram του Queen.gr και του Half Glass Winehouse και στη συνέχεια, θα κάνεις tag δύο φίλους ή φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση, στο Instagram του Queen.gr.

Πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι και εσύ στη λίστα με τους τρεις τυχερούς και τυχερές που θα κερδίσουν μία εορταστική κασετίνα από το Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι Peplo Σκούρα Ροζέ, μία σοκολάτα Valrhona και ένα health mix ξηρών καρπών!

contest2.png

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν!

Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού

Λάβε μέρος σε αυτόν και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το υπέροχο, γιορτινό δώρο από το Half Glass Winehouse, τη σοφιστικέ κάβα κρασιών στην οποία θα βρεις τα πιο ξεχωριστά διαμάντια του ελληνικού και παγκόσμιου αμπελώνα και το μέρος στο οποίο θα απολαύσεις ένα «ταξίδι» σε έναν μαγικό οινικό κόσμο!