Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Θαύμα: Λευκό Πουλί»!

Πατούλια Κατερίνα
Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Θαύμα: Λευκό Πουλί»!

Υπάρχουν ταινίες που σε κάνουν να γελάς και ταινίες που σε συγκινούν.

Ταινίες που σου δίνουν θάρρος και σε βοηθούν να επιλέξεις την καλοσύνη και άλλες που σου γενούν ελπίδες. Όπως και να έχει η τέχνη είναι το μεγαλύτερο «σχολείο» και έχεις πολλά να πάρεις από αυτή και τα μικρά και μεγάλα αριστουργήματά της.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε που σε κάνει να ανυπομονείς για την κυκλοφορία «μιας καλής ταινίας». Αν συνδυάσεις και ένα καλό καστ, μία ενδιαφέρουσα ιστορία εμπνευσμένη από κάποιο αγαπημένο σου βιβλίο ή το όνομα ενός συγκεκριμένου σκηνοθέτη ή του πρωταγωνιστή είναι αρκετά, ώστε να δώσεις ραντεβού με τις κολλητές σου για την πρώτη προβολή. Σίγουρα όλα τα παραπάνω παίζουν καθοριστικό ρόλο για να «κόψεις» εισιτήριο. Ωστόσο, μερικές φορές αρκούν τρία στοιχεία για να πεις το «ναι», χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ποια είναι αυτά; Το όνομα του σκηνοθέτη Marc Forster, το όνομα του σεναριογράφου Mark Bomback και το bestseller βιβλίο White Bird: A Wonder Story, δηλαδή ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, ο οποίος σου υπόσχεται ένα συγκινητικό «ταξίδι» στις αίθουσες του κινηματογράφου που θα σε κάνει να επιλέξεις την καλοσύνη. Ένας ακόμα λόγος; Το κορυφαίο cast, καθώς πρωταγωνιστούν οι Bryce Gheisar, Helen Mirren και Gillian Anderson!

Είναι σίγουρο πως ήδη μετράς αντίστροφα τον χρόνο για την πρεμιέρα της ταινίας «Θαύμα: Λευκό Πουλί», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου από τη Spentzos Film.

Αν ανυπομονείς και εσύ, όπως και εμείς, λοιπόν, για αυτή τη στιγμή, τότε αξίζει να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό για τις προσκλήσεις που θα σου εξασφαλίσουν μία θέση στην avant premiere της ταινίας στο Village Metro Mall.

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 4 Ιανουαρίου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Αρχικά θα ακολουθήσεις τον λογαριασμό του Queen.gr και τον λογαριασμό της Spentzos Film στο Instagram. Στη συνέχεια, θα κάνεις like στο post της σχετικής ανάρτησης και tag δύο φίλες σου στα σχόλια. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι μία από τις δέκα τυχερές που θα εξασφαλίσουν διπλά εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας «Θαύμα: Λευκό Πουλί» στις 8 Ιανουαρίου στα Village Cinemas στο Athens Metro Mall(Άγιος Δημήτριος), με ώρα έναρξης τις 19:30.



Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «Θαύμα: Λευκό Πουλί», εμπνευσμένη από το βιβλίο της R.J. Palacio, White Bird: A Wonder Story,αποδεικνύει πώς μία πράξη καλοσύνης μπορεί να κρατήσει για πάντα. Στο Λευκό Πουλί ακολουθούμε τον Julian -Bryce Gheisar-, ο οποίος παλεύει να βρει πού ανήκει από τότε που αποβλήθηκε από το πρώην σχολείο του για την συμπεριφορά του σε ένα άλλο παιδί. Για να αλλάξει τη ζωή του, η γιαγιά του Julian -Helen Mirren- του αποκαλύπτει τελικά τη δική της ιστορία θάρρους – κατά τη διάρκεια της νιότης της στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, ένα αγόρι την προστατεύει από θανάσιμο κίνδυνο. Βρίσκουν την πρώτη αγάπη σε έναν εκπληκτικό, μαγικό κόσμο δικής τους δημιουργίας, ενώ η μητέρα του αγοριού -Gillian Anderson- ρισκάρει τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή. Πάτησε «play» στο trailer που ακολουθεί και ετοιμάσου να πάρεις μία αίσθηση ελπίδας.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.