O Nικόλας Σακελλαρίου μας δίνει tips για το πιο εντυπωσιακό και εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Νικόλας Σακελλαρίου
O Nικόλας Σακελλαρίου μας δίνει tips για το πιο εντυπωσιακό και εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Με αυτές τις συμβουλές το δείπνο των Χριστουγέννων θα γίνει η απόλυτη, festive εμπειρία. 

Κάντε, τα Χριστούγεννα να είναι ξεχωριστά! Η οικογένεια θα μαζευτεί, κάτι που περιμένουμε πολύ καιρό, δημιουργείστε αναμνήσεις, γι' αυτό είναι σημαντικό να κάνετε αυτή τη στιγμή ακόμα πιο εντυπωσιακή, ακόμα πιο ξεχωριστή.

Τα χρώματα δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτά κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται πραγματικά σαν στο σπίτι τους.

Όταν σκέφτομαι τα Χριστούγεννα, το πρώτο χρώμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το κόκκινο. Ένα ζεστό χρώμα, που προκαλεί πιο συναρπαστικά συναισθήματα, όπως αγάπη και πάθος. Η σύνθεση ενός τραπεζιού για το χριστουγεννιάτικο δείπνο με αυτό το ζωηρό χρώμα, φέρνει αίγλη και φινέτσα και κάνει την ατμόσφαιρα πιο φιλόξενη.

libby-penner-TgdGlcJX75A-unsplash.jpg

Επιλέξτε ένα κόκκινο τραπεζομάντιλο, που κάνει αντίθεση με το λευκό χρώμα της πορσελάνης και προσθέστε επάνω στο τραπέζι αρωματικά vegan κεριά. Μια καλή πρόταση είναι από την χριστουγεννιάτικη συλλογή της Divina Candelina

Χρησιμοποιήστε στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, ρόδια, ξηρούς καρπούς, όπως καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια.

Ξέρεις πώς να φτιάξεις την πιο νόστιμη μαρινάδα για το κοτόπουλό σου;

Επιλέξτε το σωστό μενού, συμφώνα πάντα και με τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας και εκπλήξτε τους με τα αγαπημένα τους χριστουγεννιάτικα πιάτα.

Η μουσική, έχει τη δύναμη να ξυπνά μνήμες και να αλλάζει τη διάθεση των ανθρώπων. Επομένως, η καλή μουσική είναι ένα εξαιρετικός τρόπος για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας. Επιπλέον, ορισμένα τραγούδια μπορεί να έχουν ιδιαίτερο νόημα για την οικογένειά σας, ενώ ανακαλείτε και μοιράζεστε αναμνήσεις.

Εύχομαι τα Χριστούγεννα σας να είναι φωτεινά, χαρούμενα, φωτισμένα από αγάπη, ειρήνη και αρμονία και να έχετε την καλύτερη εμπειρία, στο τραπέζι σας, για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Bρες με: nikolas_sakellariou (@nikolas_sakellariou) TikTok | Watch nikolas_sakellarious Newest TikTok Videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos