Η Katie Holmes είναι έτοιμη να κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes είναι έτοιμη να κάνει τη μεγαλύτερη αποκάλυψη της χρονιάς

Χρόνια περιμένουμε αυτή την ημέρα

Πραγματικά αν υπάρχει ένας λόγος που κοιτάμε με περισσότερη αισιοδοξία την σημερινή ημέρα –ακόμα και αν βρέχει- αυτός είναι η –σχεδόν ειλημμένη- απόφαση που έχει πάρει η star, να δημοσιοποιήσει επιτέλους την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το γεγονός το περιμένουμε γύρω στα 4 χρόνια τώρα. Φαίνεται όμως, πως ήρθε η ώρα το ζευγάρι να σταματήσει το κρυφτό και να πει δημόσια και χωρίς φόβο (;) ότι είναι σε σχέση. Να τους βλέπουμε μαζί σε event και να τους χαιρόμαστε, να μην ψάχνουμε να βρούμε με το ζόρι μία φωτογραφία τους.

Λίγες ημέρες μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι (ο ένας για δουλειά, η άλλη για παρέα στον σύντροφο) η ηθοποιός αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον να κρύβεται και είναι έτοιμη να παραδεχτεί τη σχέση με τον Jamie Foxx μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Καλά κατάλαβες, στην Katie Holmes αναφερόμαστε, που εδώ και τέσσερα χρόνια μας κάνει τη ζωή δύσκολη με αυτή τη σχέση, γιατί ενώ ξέρουμε πως είναι ζευγάρι κανένας δεν παραδέχεται τίποτα.

404198FE00000578 4501768 image a 67 1494642706018

Τέλος όμως, αυτά γιατί η 38χρονη ηθοποιός σύμφωνα με μία πηγή κουράστηκε να παίζει κρυφτό και πλέον θέλει να πει όλη την αλήθεια. Η ίδια πηγή μάλιστα αναφέρει, πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά με το ζευγάρι, καθώς σχεδιάζει το καλοκαίρι να κάνει ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Οι δυο τους θέλουν να βγαίνουν έξω συχνότερα, γι’ αυτό και σκοπεύουν να παραδεχτούν δημόσια πως είναι μαζί.

Εμείς, διαβάζοντας όλα αυτά θα αναφωνήσουμε απλά ένα «επιτέλους» γιατί είναι κάτι που περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια.