So in love!Η Katie Holmes απολαμβάνει ρομαντική έξοδο στο Παρίσι λίγα μέτρα μακριά από τον T. Cruise

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So in love!Η Katie Holmes απολαμβάνει ρομαντική έξοδο στο Παρίσι λίγα μέτρα μακριά από τον T. Cruise

Τα πράγματα απ' ότι φαίνεται σοβαρεύουν

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τότε που η Katie Holmes και ο Jamie Foxx άρχισαν να βγαίνουν ως νέο ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να παραδεχτούν ποτέ μέχρι πρόσφατα πως είναι μαζί στη ζωή. Σε μία έξοδο τους για φαγητό μία άγνωστη γυναίκα τους απαθάνατισε σε τρυφερά τετ-α-τετ (εν αγνοία τους ) στο εστιατόριο, όπου έτρωγαν μαζί, λύνοντας μας επιτέλους την απορία για το αν είναι μαζί ή όχι!

4041990300000578 4501768 image a 69 1494642749086

Μάλιστα λίγο μετά τα Χριστούγεννα φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά, σε στενό οικογενειακό κύκλο με παρόντες μόνο τα παιδιά τους. Αυτό είναι κάτι που επίσης δεν έχει επιβεβαιώσει καμία πλευρά. Και εκεί που νομίζαμε, πως μετά την τελευταία τους έξοδο επιτέλους θα τους βλέπουμε πιο συχνά μαζί, πάλι μας διέψευσαν.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx φαίνεται πως κρύβουν ακόμη τη σχέση τους, αφού σύμφωνα με το Αμερικανικό περιοδικό People, συναντήθηκαν κρυφά στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες. Η 38χρονη ηθοποιός έφτασε στη ρομαντική αυτή πόλη την περασμένη Κυριακή και αμέσως πήγε στο ξενοδοχείο, όπου συνάντησε τον 49χρονο Jamie.

404198E300000578 4501768 image m 72 1494642776354

Ο Jamie βρισκόταν ήδη στο Παρίσι για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και έτσι αμέσως μετά τη δουλειά του απόλαυσε ένα δείπνο με την καλή του στην Πόλη του Φωτός. Το αστείο -αν θες- της υπόθεσης, ήταν πως μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το ξενοδοχείο του Jamie, βρισκόταν και ο Tom Cruise, ο οποίος είναι στα γυρίσματα της της ταινίας Mission Impossible 6.

Την Πέμπτη η Katie και ο Jamie έριξαν αυλαία στην ρομαντική εξόρμηση τους , κλείνοντας μία πτήση εκτός Παρισιού. Πως τα φέρνει όμως η ζωή; Εκεί που δεν θέλεις να έχεις επαφές με τους πρώην, να βρίσκονται τυχαία στο ίδιο μέρος με σένα και μάλιστα μόλις λίγα μέτρα μακριά σου.