Είναι οριστικό! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε επίσημα και με τον νόμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι οριστικό! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε επίσημα και με τον νόμο

Ο «εφιάλτης» τελείωσε

Μετά από μία δύσκολη και σκληρή «μάχη» εννέα μηνών, το διάσημο ζευγάρι είναι κι επίσημα χωρισμένο, αφού το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκέμβριου, σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφα που έχει στην κατοχή του το ET online. Αυτό σημαίνει πως ο «εφιάλτης» της star τελείωσε οριστικά και είναι πλέον ελεύθερη να συνεχίσει την ζωή της.

Η Mel B και ο Stephen Belafonte δεν είναι πια ζευγάρι, αφού τον περασμένο Μάρτιο η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, έπειτα από απιστία του ίδιου και κακή μεταχείριση προς την ίδια. Η τραγουδίστρια μάλιστα τον είχε κατηγορήσει και για εκβιασμό, αφού την ανάγκαζε όπως η ίδια αναφέρει να συμμετέχει σε ερωτικές συνευρέσεις με παραπάνω από δύο άτομα.

Ευτυχώς η Mel B θα πάρει την κοινή νομική επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Madison και δεν θα πρέπει να πληρώσει για υποστήριξη παιδιού. Ωστόσο θα χρειαστεί να δώσει 15,000 δολάρια (τον μήνα) σε υποστήριξη συζύγων μέχρι την πρώτη Δεκέμβρη του 2020 (αυτό πόνεσε λίγο). Εν τω μεταξύ ο Stephen διατάχθηκε να καταστρέψει όλα τα συμβιβαστικά βίντεο και φωτογραφίες που ισχυρίστηκε πως έχει από την Melanie.

Αν και ο χωρισμός τους ήταν ιδιαίτερα δύσκολος το Life & Style έμαθε αποκλειστικά πως στις 8 Νοέμβρη το -πρώην- ζευγάρι έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για το διαζύγιο του και γι’ αυτό έφτασαν σε μια διευθέτηση. Τον Οκτώβριο οι δικηγόροι της Mel ανέφεραν στο δικαστήριο, πως ο Stephen έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 56 βίντεο (αρκετά από αυτά είναι σεξουαλικής φύσεως) και τώρα πρέπει να τα κρατήσει ιδιωτικά.

«Ο Stephen συμφώνησε να μην δώσει στη δημοσιότητα κανένα από τα βίντεο που έχει τραβήξει με την Mel συμπεριλαμβανομένων και των πιο ιδιαίτερων στιγμών. Αν το παραβλέψει θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις», αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον. Μέχρι τότε (και αν συμβεί κάτι) η Mel είναι πια «ελεύθερη».