Την απιστία δεν τη... συγχωρεί για αυτό η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου

Ερμιόνη Σαρρή
Την απιστία δεν τη... συγχωρεί για αυτό η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου

Δεν της έκανε και λίγα!

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να χαρακτηριζόμαστε για τη μεγαλοψυχία μας αλλά δυστυχώς την απιστία δεν τη συγχωρούμε και πολύ εύκολα. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και μη ανατρέψιμα όταν είσαι σταρ του Hollywood και ξαφνικά βλέπεις φωτογραφίες του συζύγου σου με αιθέρια ύπαρξη. Αυτό είναι βαρύ, πολύ βαρύ και ασυγχώρητο.

Της ίδιας άποψης είναι και η Mel B, το αγαπημένο μουσικό είδωλο των εφηβικών μας χρόνων, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου της με τον Stephen Belafonte. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007 και έχουν μία κορούλα πέντε ετών.

Mel B and Stephen Belafonte

Οι φωτογραφίες του Stephen με μία άγνωστη γυναίκα είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου, πριν από δύο μήνες περίπου και όσο και αν η τραγουδίστρια προσπαθούσε να δείξει πως όλα είναι καλά, δεν τα κατάφερε. Το πρόγραμμά της ήταν αρκετά πιεσμένο τον τελευταίο καιρό και ο σύζυγός της έδειξε να μην είναι και πολύ... ήσυχος. Δεν ξέρουμε αν αυτές οι φωτογραφίες είναι και η αφορμή του χωρισμού ή αν κάπως έτσι ξεχείλισε το ποτήρι. Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι το ίδιο.

Απίστευτο: Ο σύζυγος της star συνελήφθη επ' αυτοφώρω να την απατάει