Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε! Η Kylie Jenner και ο Travis Scott σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε! Η Kylie Jenner και ο Travis Scott σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Είναι όμως ακόμα μαζί;

Έχεις ακούσει που λένε πως τα Χριστούγεννα γίνονται θαύματα έτσι; Αυτό απ’ ότι βλέπουμε ισχύει και για την οικογένεια Kardashian/Jenner, αφού η σπάνια εμφάνιση της Kylie με τον Travis μόνο με Χριστουγεννιάτικο θαύμα θα μπορούσε να συγκριθεί. Είχαμε πάνω από ενάμιση μήνα να δούμε την νεαρή star -πριν από μερικές ημέρες την είδαμε που διασκέδαζε με την αδερφή της Khloe- και είχαμε άπειρους μήνες να την δούμε με τον Travis, κάνοντας μας να πιστέψουμε πως το διάσημο ζευγάρι μάλλον είχε χωρίσει.

Διαβάζουμε καιρό τώρα πως ο Travis βρίσκεται σε περιοδεία με αποτέλεσμα η Kylie να μένει στο σπίτι χωρίς παρέα, τραβώντας ολομόναχη το κουπί της εγκυμοσύνης. Και αυτό φαίνεται να την έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην θέλει ακόμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Άλλωστε όπως πρόσφατα μάθαμε θέλει να το γνωστοποιήσει μέσω μια φωτογράφησης που θα κάνει με τον καλό της.

Μέχρι να γίνει αυτό πάντως μπορείς να τους απολαύσεις μαζί στην φωτογραφία που τράβηξαν στο photo booth στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Kardashians. Εντάξει μην περιμένεις να την δεις σε ολόσωμη φωτογραφία -δεν θα μας κάνει έτσι εύκολα την χάρη- αλλά και μόνο που μετά από καιρό ποζάρει με τον σύντροφο της είναι ένα καλό σημάδι. Τουλάχιστον έτσι σιγουρέψαμε πως δεν έχουν χωρίσει. Ή μήπως όχι;

Ό,τι και να συμβαίνει θα αποκαλυφθεί σύντομα, για την ώρα χαιρόμαστε που την βλέπουμε χαμογελαστή και ευτυχισμένη μετά από τόσο καιρό.

Δες κι αυτό: Επιτέλους! Η Kylie Jenner απαθανατίστηκε με κοιλίτσα εγκυμοσύνης!