Επιτέλους! Η Kylie Jenner απαθανατίστηκε με κοιλίτσα εγκυμοσύνης!

Επιτέλους! Η Kylie Jenner απαθανατίστηκε με κοιλίτσα εγκυμοσύνης!

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο εγκυμονούσες celebrities στο Hollywood να παίζουν κρυφτούλι με τους paparazzi για να κρύψουν την κοιλίτσα τους.

Σε αγώνα δρόμου έχει εξελιχθεί το κυνηγητό των φωτορεπόρτερ για να απαθανατίσουν για πρώτη φορά την Kylie Jenner με εμφανή κοιλιά εγκυμοσύνης. Άλλωστε, μην ξεχνάτε… Είναι πολλά τα λεφτά καλέ μου paparazzo!

Από την άλλη, το 20χρονο it girl προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει την εγκυμοσύνη της που απ’ ό,τι φαίνεται πλέον είναι προχωρημένη. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εορταστική φωτογράφιση της οικογένειας Kardashian – Jenner με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Ο βήχας, το χρήμα και η… εγκυμοσύνη όμως δεν κρύβονται! Πριν λίγες μέρες η Kylie διοργάνωσε πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της κολλητής της φίλης Jordyn Woods στο σπίτι του Will Smith στο Calabasas.

Παρότι η Kylie ήταν ντυμένη casual φορώντας φαρδύ φούτερ και snickers η ερασιτεχνική φωτογραφία που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει την κοιλίτσα της που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Απ’ ό,τι φαίνεται η οικογένεια Kardashian έχει πολλούς λόγους να ανυπομονεί για το 2018, αφού τρία από τα διάσημα μέλη της, η Khloe, η Kylie (και η Kim για τρίτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας) θα γίνουν μαμάδες.

kyliejennerpregnant

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως είναι γεγονός! Η Kylie Jenner αποκάλυψε το όνομα της κόρης της