Η Kylie Jenner έκανε Χριστούγεννα με την οικογένεια της & αυτή είναι η πρώτη φωτό της μετά από καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner έκανε Χριστούγεννα με την οικογένεια της & αυτή είναι η πρώτη φωτό της μετά από καιρό

Εσύ την είδες;

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούμε για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner και επίσημη ανακοίνωση εξακολουθούμε να μην έχουμε. Αυτό όμως βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ισχύει η είδηση της εγκυμοσύνης. Αν θυμάσαι μέχρι πριν από λίγες ημέρες συνέβαινε ακριβώς το ίδιο και με την μεγάλη της αδερφή Khloe Kardashian. Αν μας διαβάζεις συχνά, θα θυμάσαι πως πριν από έναν περίπου μήνα σου είχαμε γράψει, πως η Kylie σκοπεύει να αποτραβηχτεί για το υπόλοιπο διάστημα, μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Και αυτό ακριβώς έκανε, αφού έχουμε να την δούμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση της ή στα social media πάνω από ενάμιση μήνα. Μάλιστα, η απουσία της ήταν ιδιαίτερα εμφανής και τρανταχτή από την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα, που ανέβασε η Kim Kardashian στο Instagram account της. Αυτά όμως όλα ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού εχθές η Kylie έκανε Χριστούγεννα με την οικογένεια της.

Και τα έξι παιδιά της Kris Jenner μαζεύτηκαν στο σπίτι της μητέρας τους το πρωί των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένου και των εγκύων Khloe και Kylie. Η Khloe που ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της κοινοποίησε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο Snapchat account της και σε ένα από αυτά τα βίντεο ήταν μαζί με την νεαρή της αδερφή. Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο που άλλαζε τις φωνές τους ευχήθηκαν χαρούμενα Χριστούγεννα και έσπασαν κάθε ρεκόρ σε likes και σχόλια.


https://www.instagram.com/p/BdIi_RZAp6J

Εννοείται φυσικά, πως το πλάνο της Kylie ήταν και πάλι τραβηγμένο από το στήθος και πάνω, μη αφήνοντας την κοιλίτσα της να φανεί. Πιστεύουμε πάντως, πως μετά από τόσες πιέσεις κι εκείνη θα την ανακοινώσει πολύ σύντομα.