Η Jennifer Aniston μόλις έκανε μια αποκάλυψη για τα «Φιλαράκια» που σίγουρα δεν περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η  Jennifer Aniston μόλις έκανε μια αποκάλυψη για τα «Φιλαράκια» που σίγουρα δεν περίμενες

Καλύτερα να καθίσεις γιατί θα ξαφνιαστείς

Το Σάββατο αυτό ήταν γεμάτο εκπλήξεις για εμάς και απ’ ότι φαίνεται αυτές θα συνεχιστούν και σήμερα αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της Jennifer Aniston, την οποία ξέρεις πάρα πολύ καλά πόσο λατρεύουμε. Μετά την επανένωση των Spice Girls (τι είδηση και αυτή, πραγματική έκπληξη), η ηθοποιός αποκάλυψε κάτι για την αγαπημένη μας σειρά που ίσως στο βάθος να περίμενες κι εσύ.

Εδώ και καιρό σκεφτόμαστε και «ονειρευόμαστε» ένα reunion των αγαπημένων μας «Friends» και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jennifer Aniston αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για τα γενέθλια της και ανάμεσα σε όλα όσα είπαν, η παρουσιάστρια την ρώτησε και για ένα πιθανό reunion.

Περιμέναμε την Jennifer να απαντήσει αρνητικά και κατηγορηματικά πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, όμως εκείνη μας εξέπληξε ευχάριστα λέγοντας, «τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτήν τη ζωή». Αστειεύτηκε μάλιστα με τον συνάδελφο της και γνωστό ηθοποιό George Clooney αναφέροντας, «αφού παντρεύτηκε και έγινε μπαμπάς ο Clooney, τότε όλα είναι πιθανά».

Και ξέρεις κάτι; Θα συμφωνήσουμε μαζί της, αν σκεφτείς πως ο George Clooney ήταν ένας ορκισμένος εργένης. Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί το reunion μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Chicago και το διαδίκτυο παθαίνει αμόκ

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα