Η Kim Kardashian κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Chicago και το διαδίκτυο παθαίνει αμόκ

Η Kim Kardashian κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Chicago και το διαδίκτυο παθαίνει αμόκ

Οι φωτογραφίες που όλοι περιμέναμε

Επιτέλους, η έξοδος που περιμέναμε εδώ και καιρό συνέβη πριν από μερικές ώρες και ο φωτογραφικός φακός φυσικά και ήταν εκεί για να την απαθανατίσει καρέ-καρέ. Η κόρη της Kim Kardashian γεννήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες περίπου και όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία μία φωτογραφία της, ένα χεράκι, ένα ποδαράκι, ένα πλάνο της τελοσπάντων.

Και μπορεί η Kim να μην μας έκανε ακόμη την χάρη να μας την δείξει στο Instagram account της, ο φωτογραφικός φακός όμως τις απαθανάτισε εχθές το βράδυ που έκαναν την πρώτη δημόσια έξοδο οι δυο τους. Η reality star και η μικρή Chicago εθεάθησαν στο κέντρο του Los Angeles, όπου και τους τσάκωσε η κάμερα, μετά την έξοδο από τον παιδίατρο.


https://www.instagram.com/p/Beu0tINB5Lo

Αυτή λοιπόν ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της νεογέννητης Chicago τρεις εβδομάδες μετά την γέννηση της. Πλέον, το επόμενο βήμα είναι η ανάρτηση στο Instagram της Kim και η συμμετοχή της στο reality show της οικογένειας -εντάξει, γι’ αυτό είναι νωρίς ακόμη-. Ο Kanye West δεν ήταν μαζί με την σύζυγο και την κόρη του σε αυτήν την πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο μιας και είναι ταξίδι στην Ευρώπη, όμως αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στην είδηση της πρώτης εμφάνισης της μικρής.


https://www.instagram.com/p/Beuw9njjkM4

Οι παπαράτσι ομολογουμένως προσπάθησαν αρκετά για ένα κοντινό της πλάνο, όμως αφού απαθανάτισαν την Kim σε όλες τις φάσεις (να την σκεπάζει, να σπρώχνει το καρότσι κ.ο.κ) υπήρξε κι ένα μικρό κοντινό πλάνο στο προσωπάκι της μικρής. Θα μπορούσε να είναι σίγουρα πιο καθαρή η εικόνα, αλλά οι φωτογράφοι φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν αρκετά σε αυτήν την «επιχείρηση».


https://www.instagram.com/p/Beuz-OKnKoZ

Τώρα λοιπόν, αναμένουμε την πρώτη ονειρική ανάρτηση της ίδιας της Kim, η οποία σίγουρα δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει.

Διάβασε ακόμη:

Το τέλος είναι κοντά: Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner & ο Travis Scott έφτασαν στον χωρισμό