Η νέα αδυνατισμένη εμφάνιση της Rihanna μας άρεσε πολύ

Η νέα αδυνατισμένη εμφάνιση της Rihanna μας άρεσε πολύ

Σίγουρα έχει χάσει κάποια κιλά

Όταν θες να συνδυάσεις στο ντύσιμο σου στυλ και άνεση ταυτόχρονα, τότε δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα διάφορα looks της Rihanna και να εμπνευστείς από αυτά. Στην τελευταία της εμφάνιση μάλιστα γεφύρωσε μια και καλή το χάσμα ανάμεσα σε αυτές τις δύο έννοιες, αφού ήταν και στυλάτη και πολύ άνετη μέσα στα ρούχα που φορούσε. Εμάς μάλιστα μας φάνηκε και αρκετά αδυνατισμένη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 29χρονη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και ομολογουμένως μας ξάφνιασε αρκετά με αυτήν της την εμφάνιση. Ίσως όταν δεις τις φωτογραφίες της να μην εντοπίσεις κάτι το ιδιαίτερο, όμως έδειχνε αρκετά ανανεωμένη και αλλαγμένη. Έχουμε να δούμε την star από τότε που έχασε τον αγαπημένο της ξάδερφο, όπου και ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη.

Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Η 29χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα total black outfit, το οποίο αποτελούταν από μαύρη φόρμα μαύρο μπλουζάκι κι ένα cosy -σχετικά μακρύ- μαύρο γουνάκι, το οποίο και είχε κλειστό. Τα μαλλιά της επίσης ήταν μέσα σε αυτά που μας άρεσαν, αφού η Rihanna είχε χρησιμοποιήσει extensions και τα μαλλιά της ήταν πραγματικά πολύ μακριά.

Και έτσι όπως την είδαμε μας φάνηκε και πιο αδυνατισμένη από την τελευταία φορά. Ίσως να έφταιγαν τα φαρδιά ρούχα θα μας πεις, ίσως πάλι και όχι. Όπως και να ‘χει πάντως ήταν πολύ κομψή και γι’ αυτό θα της δώσουμε το «like» μας.

Δες τις φωτογραφίες της στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

JLo δαχτυλίδι είναι αυτό που βλέπουμε; Μήπως κάτι μας κρύβεις;

Baby boom alert: Το supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της