Πιο ταλαιπωρημένη από ποτέ! Η Rihanna σε μία εμφάνιση που δεν περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ταλαιπωρημένη από ποτέ! Η Rihanna σε μία εμφάνιση που δεν περίμενες με τίποτα

Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ

Πριν από μερικές ημέρες η Rihanna βίωσε μία πολύ άσχημη οικογενειακή τραγωδία, όταν ο ξάδερφός της πέθανε από σφαίρες που δέχθηκε στο κορμί του λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Η τραγουδίστρια βυθίστηκε σε βαρύ πένθος και δεν μπορούσε με τίποτα να δεχθεί αυτό το γεγονός, όταν μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί του και τον κρατούσε αγκαλιά.

Έκτοτε δεν την έχουμε δει σε κάποια έξοδο της, με εξαίρεση την σημερινή ημέρα, που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον σύντροφο της να απολαμβάνει ρομαντικές διακοπές στο Παρίσι. Και μπορεί να ακούγεται κάπως οξύμωρο σε σχέση με το πένθος της, αλλά πραγματικά ήταν και φαινόταν απίστευτα ταλαιπωρημένη και κουρασμένη.

481E735C00000578 5266895 You glow girl Though her cosmetics line is selling out left and a 4 1515889753423

Ο 29χρονος Σαουδάραβας επιχειρηματίας έχει αυτό το χάρισμα όμως να κάνει την Rihanna να νιώθει σα να είναι η μοναδική και πιο τυχερή κοπέλα στον κόσμο. Ντυμένη στα μαύρα με ένα καπέλο Burberry μόνο να σπάει αυτήν τη μαυρίλα, η 29χρονη τραγουδίστρια ήταν χαρούμενη και χαμογελαστή στο πλάι του συντρόφου της, αν και τρομερά καταβεβλημένη.

Το πρόσωπο της έδειχνε πολύ κουρασμένο, ενώ φαινόταν και αρκετά πιο γεμάτο από τις προηγούμενες φορές. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει πάρει και πάλι κάποια παραπανίσια κιλά. Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά την κηδεία του ξαδέρφου της και η αλήθεια είναι πως ήταν αγνώριστη.

Διάβασε και αυτό: Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την ολόγυμνη selfie της Kourtney Kardashian στο Instagram