JLo δαχτυλίδι είναι αυτό που βλέπουμε; Μήπως κάτι μας κρύβεις;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
JLo δαχτυλίδι είναι αυτό που βλέπουμε; Μήπως κάτι μας κρύβεις;

Παντρεύεται η Jennifer Lopez;

Μετά από έναν χωρισμό αυτή είναι η καλύτερη είδηση που θα μπορούσαμε να ακούσουμε, αν πράγματι ισχύει. Το Hollywood άλλωστε είναι όλο εκπλήξεις και αυτό μας το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά με τα νέα που μας φέρνει. Και οι τελευταίες φωτογραφίες στις οποίες και απαθανατίστηκε η Jennifer Lopez μπορεί να αποκαλύπτουν κάτι, το οποίο το ζευγάρι ίσως και να μην θέλει ακόμη να αποκαλύψει.

Η sexy Λατίνα τραγουδίστρια και ο σύντροφος της Alex Rodriguez μετρούν έναν χρόνο τώρα μαζί και σίγουρα ένας γάμος θα ήταν ιδανικός για να σφραγίσουν την τέλεια σχέση τους. Οι δυο τους και τα παιδιά τους πια ζουν σαν μία οικογένεια και αυτό το έχουμε δει πολύ καιρό τώρα. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη αν μαθαίναμε πως πράγματι παντρεύονται.

Και δεν μας ήρθε έτσι ξαφνικά στο μυαλό αυτό. Η JLo απαθανατίστηκε σε κάποιες φωτογραφίες με τον σύντροφο της του Αγίου Βαλεντίνου και το μάτι μας έπεσε σε ένα δαχτυλίδι που φορούσε η star, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της αγόρασε ο Alex νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Και μπορεί να μην έμοιαζε και πολύ με μονόπετρο, όμως η αξία του ήταν αρκετά μεγάλη για να περάσει απαρατήρητο.

494B32EA00000578 0 image a 142 1518815435428

Θα πεις απλά πως θα μπορούσε να είναι ένα δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως μήπως συνδυάστηκε και με μία πρόταση το δαχτυλίδι αυτό; Δεν είναι και λίγα τα 186χιλιάδες δολάρια. Jennifer μήπως θέλεις να μας πεις κάτι;

Δες τις φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Baby boom alert: Το supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της