Όπως δεν τους έχεις ξαναδεί: Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν τους έχεις ξαναδεί: Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση

Έχει αρχίσει να μας αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που -επιτέλους- η Katie Holmes και ο Jamie Foxx με μία εμφάνιση τους επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι. Το γεγονός πως είναι μαζί εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια καθόλου δεν τους ενόχλησε και δεν τους εμπόδισε να κρύψουν καλά αυτή τη σχέση. Εντάξει, μπορεί στο βάθος όλοι να το γνωρίζαμε όμως θέλαμε αυτό το κάτι, το ιδιαίτερο, που θα επιβεβαίωνε τις υποψίες μας.

Και αυτό το κάτι ήρθε τον Σεπτέμβρη του προηγούμενου έτους (aka 2017), όταν και το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατά μαζί χέρι-χέρι σε παραλία του Malibu, γιορτάζοντας την America's Labor Day. Όπως καταλαβαίνεις αυτές οι φωτογραφίες ήταν μια ικανοποίηση για εμάς και χαρά ταυτόχρονα, που το διάσημο ζευγάρι επιτέλους κάνει κοινές εμφανίσεις χωρίς να κρύβεται.

Και απ’ ότι φαίνεται έχει κάποιο θέμα με τις γιορτές γενικότερα, αφού και πάλι απαθανατίστηκαν μετά από μήνες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι όπως δεν τους έχεις ξαναδεί. Ξέρουμε, φαντάζεσαι κάποια ρομαντική έξοδο με κεριά, όπου και θα γιόρτασαν τον έρωτα τους, όμως πέφτεις πάρα πολύ έξω.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx απαθανατίστηκαν μαζί στο Calabasas του Los Angeles στις 14 Φεβρουρίου με άκρως αθλητική και casual αμφίεση, αφού είχαν πάει να παίξουν μπάσκετ. Ναι και όμως, διάβασες πολύ καλά. Το διάσημο ζευγάρι πήγε για μπάσκετ και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει.

katie holmes jamie foxx valentines day 01

Εναλλακτικός εορτασμός δεν βρίσκεις;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

JLo δαχτυλίδι είναι αυτό που βλέπουμε; Μήπως κάτι μας κρύβεις;