Η Δέσποινα Καμπούρη κάνει ποδήλατο στον Φλοίσβο και το απολαμβάνει

Η Δέσποινα Καμπούρη κάνει ποδήλατο στον Φλοίσβο και το απολαμβάνει

Το βίντεο αυτό θα σου φτιάξει τη μέρα

Την Δέσποινα Καμπούρη την ξέρεις, την αγαπάς και την βλέπεις καθημερινά μέσα από το Instagram account της. Είναι μια δημοσιογράφος, μια γυναίκα και μια μαμά που δεν διστάζει να τσαλακωθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και γι’ αυτό σήμερα μας χάρισε ίσως ένα από τα πιο ωραία βίντεο που έχουμε δει το τελευταίο διήμερο στο Instagram.

Η όμορφη δημοσιογράφος εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο και σχετικά ζεστό καιρό και πέρασε την Κυριακή της με τον σύζυγο και τις κόρες της στην περιοχή του Φλοίσβου. Πάντα άλλωστε χρειαζόμαστε να βλέπουμε λίγη θάλασσα ακόμη και τον χειμώνα. Κι εκεί λοιπόν που χαζεύαμε στο Instagram πέφτουμε πάνω στα stories της Δέσποινας.

Και αφού «λιώσαμε» με τις τρυφερές φωτογραφίες του συζύγου της με την μικρή Χριστίνα και με τις δικές της παρέα με την Έλενα, είδαμε κι ένα βίντεο στο οποίο η διευθύντρια του Queen.gr αποφάσισε να μας δείξει την τεχνική της στο ποδήλατο. Φυσικά ξέραμε ότι θα είναι πολύ καλή, απλά η έκπληξη -αν θέλεις- της ιστορίας είναι, πως η Δέσποινα είχε πάρει το ποδήλατο της κόρης της.

Δες την παρακάτω να «οργώνει» τον Φλοίσβο και πες μας έχεις δει τίποτα καλύτερο και πιο χαρούμενο από αυτό;



Διάβασε επίσης:

Το τόλμησε! Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε στα μαλλιά της το πιο hot trend της σεζόν