Το τόλμησε! Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε στα μαλλιά της το πιο hot trend της σεζόν

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το τόλμησε! Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε στα μαλλιά της το πιο hot trend της σεζόν

Μόλις το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και της ταιριάζει τέλεια.

Ακόμα και να θέλεις να ακολουθείς πιστά όλες τις beauty τάσεις που επικρατούν κάθε χρόνο, δεν είναι εύκολο να το καταφέρεις! Δεν αρκεί μόνο να ενημερώνεσαι συστηματικά για ό,τι νέο λανσάρεται -(από το queen.gr φυσικά)- αλλά να τολμάς κιόλας! Να δοκιμάζεις, να πειραματίζεσαι να ανανεώνεις την εμφάνισή σου με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο θα σου πηγαίνει οπτικά το αποτέλεσμα, αλλά θα σε κάνει και να αισθάνεσαι άνετα. Να μπορείς δηλαδή να κάνεις το εκάστοτε trend κομμάτι της προσωπικότητας σου. Σου φαίνεται απλό; Δεν είναι! Γι' αυτό και όποια έχει το θάρρος και δοκιμάζει να κάνει την ανατροπή με επιτυχία, οι υπόλοιπες πρέπει να την επικροτούμε!

Η Δέσποινα όμως τόλμησε και υιοθέτησε την πιο μεγάλη τάση στα μαλλιά για το 2018… τις κοντές αφέλειες! Όσες αυτήν την στιγμή που διαβάζουν το άρθρο έχουν μακριά, ίσια μαλλιά νιώθουν πόσο δύσκολη είναι μία τέτοια απόφαση. Πρόκειται για ριζική αλλαγή και θες να είσαι σίγουρη πως «θα σου πηγαίνει γάντι», αλλιώς είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που θα περιμένεις για να μακρύνουν ξανά.





Voila! Απέκτησε νέο καστανό ανοιχτό χρώμα με εντυπωσιακές bangs, δηλαδή αφέλειες!

IMG 2452 1 copy

Well done Δέσποινα!

d5e7e182 6b5e 4c16 8049 2cbead39f2bb

Εμείς τρία βασικά tips θα σου δώσουμε πριν δοκιμάσεις και εσύ το hair trend της σεζόν:

  1. Πριν κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες είναι καλύτερο να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου κομμωτή. Γενικά, αν αναζητάς μία ριζική αλλαγή πρέπει να αφεθείς στα χέρια έμπιστου ειδικού που θα σε συμβουλέψει κατάλληλα όπως εδώ και χρόνια η Δέσποινα εμπιστεύεται τυφλά τον δικό της.
  2. Το μήκος της αφέλειας εξαρτάται από το μέγεθος του μετώπου σου, καθώς και την απόσταση που έχουν τα φρύδια από τα μάτια σου.
  3. Οι αφέλειες όσο στυλάτες και αν είναι δεν ταιριάζουν σε όλες! Ειδικά αν το μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά δε θα έχεις το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι. Προτιμότερο λοιπόν είναι να το επιχειρήσουν όσες έχουν πολύ ίσια ή έστω σπαστά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμάτα ό,τι κάνεις! Ανακοινώθηκαν στο Instagram τα εντυπωσιακότερα νέα ομορφιάς