Είναι δυνατόν; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez μας προβλημάτισε αρκετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez μας προβλημάτισε αρκετά

Μάλλον κάτι δεν πάει ε;

Μόλις εχθές είδαμε την Selena Gomez στην πρώτη εμφάνιση που έκανε τρεις μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Justin Bieber και η αλήθεια είναι πως μας ξάφνιασε κάπως. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε με τίποτα να την δούμε τόσο άνετη και με καινούργια αντρική συντροφιά και αυτό είναι κάτι που δεν θα αφήσουμε «ανεξιχνίαστο».

Μία ημέρα μετά η 25χρονη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε και πάλι να φεύγει από το Nobu του Malibu παρέα με μία φίλη της, όντας εξαιρετικά αλλαγμένη και ανανεωμένη. Η Selena φαίνεται πως αυτήν τη φορά δεν έχει πάρει και τόσο σοβαρά τον χωρισμό της με τον Justin και αυτό είναι κάτι πολύ περίεργο, αν σκεφτείς πως στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί και σε κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να επανέλθει από όλα αυτά που κατά καιρούς της έκανε ο νεαρός star.

Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε, ήταν αρκετά ανανεωμένη, με νέο hairlook και πάρα πολύ χαμογελαστή. Απ’ ό,τι φαίνεται η Selena προχωράει μπροστά αφήνοντας πίσω μια και καλή ό,τι συνέβη με τον διάσημο φίλο της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σταμάτησε να αγαπάει τον Justin -μας έχουν αποδείξει πολλές φορές, πως η δυνατή αγάπη επιβιώνει κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη- απλά συνεχίζει την ζωή της χωρίς να την επηρεάζει το παρελθόν.

Αν θα είναι τελικά και πάλι μαζί με τον Justin, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Rihanna τα βάζει με το Snapchat με αφορμή την προσβλητική διαφήμισή του