Κιόλας; Η πρώτη εμφάνιση της Selena Gomez μετά τον χωρισμό, με νέο σύντροφο στο πλάι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κιόλας; Η πρώτη εμφάνιση της Selena Gomez μετά τον χωρισμό, με νέο σύντροφο στο πλάι της

Ή μήπως είναι απλά φίλος;

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε πως ο Justin Bieber και η Selena Gomez χώρισαν και πάλι. Μπορεί να πέρασαν έξι πολύ όμορφοι μήνες από την επανασύνδεση τους, όμως και πάλι οι δύο stars είναι χώρια. Εσύ που ήσουν αρνητική από την αρχή αυτής της επανασύνδεσης ίσως κάπου στο βάθος να περίμενες αυτήν την εξέλιξη, αν πάλι την πίστεψες, τότε στεναχωρήθηκες σίγουρα πολύ όπως και χιλιάδες fans τους.

Οι Jelenas όπως τους έχουν ονομάσει δεν είναι πια μαζί και παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, η πιθανότερη αιτία μοιάζει να είναι αυτή με τον τρόπο που ήθελε ο Justin να περάσει τα γενέθλια του, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με τα θέλω της Selena. Κι ενώ είδαμε πως ο νεαρός τραγουδιστής είναι αρκετά καταρρακωμένος, η 25χρονη τραγουδίστρια στην πρώτη της εμφάνιση μερικές μέρες μετά τον χωρισμό ήταν αρκετά ευδιάθετη.

Και δεν ήταν μόνο αυτό που μας έκανε εντύπωση, αλλά και το γεγονός πως στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε βγαίνοντας -με μερικά λεπτά της ώρας διαφορά από τον Justin- από την εκκλησία, ήταν με έναν καινούργιο σύντροφο-φίλο -θα δείξει στην πορεία- και ήταν και αρκετά χαμογελαστή. Να σημειώσουμε επίσης πως σε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες ήταν πιασμένοι και αγκαλιά.

Selena μήπως έχεις κάτι να μας πεις; Μήπως ήταν άλλος τελικά ο λόγος του χωρισμού;

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η πραγματική αιτία χωρισμού Selena Gomez και Justin Bieber μόλις αποκαλύφθηκε