Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez θρηνούν την απώλεια του γιου τους

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez θρηνούν την απώλεια του γιου τους

Η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo και της συντρόφου του στα social και η στήριξη του κοινού.

Την ιδιαίτερα δυσάρεστη ανακοίνωση του χαμού του ενός από τα δίδυμα που περίμεναν να έρθουν στον κόσμο έκαναν ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez. Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είχαν ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αλλά το βράδυ της Δευτέρας (18/4) η τροπή των γεγονότων ήταν απρόσμενη.

Η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez για την απώλεια του γιου τους

Τόσο ο Cristiano Ronaldo -που έχει συνολικά πέντε παιδιά, τρία από τα οποία με παρένθετες μητέρες- όσο και η Georgina Rodriguez έκαναν στους λογαριασμούς τους στο Instagram το ίδιο post με την ανακοίνωση της απώλειας του αγοριού τους.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας ‘έφυγε’. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και τη στήριξη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτήν την απώλεια και ζητούμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ένας άγγελος. Θα σε αγαπάμε πάντα. Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez», λέει η ανακοίνωση.

Μηνύματα συμπαράστασης στα social media

Στη θέα αυτού του τόσο τραγικού γεγονότος, οι followers του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης. Διάσημοι -και μη- έδωσαν τα συλλυπητήριά τους και έδειξαν πως έστω κι από μακριά βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους δώσουν δύναμη.

Η ομάδα στην οποία παίζει ο Cristiano Ronaldo αυτήν την περίοδο, Manchester United, έκανε tweet στον λογαριασμό της με την ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή και το σχόλιο: «Ο πόνος σου είναι πόνος μας, Cristiano. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε εσένα και στην οικογένεια».