Η μαμά του Justin Bieber έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στη Hailey μετά την περιπέτεια υγείας της

Η μαμά του Justin Bieber έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στη Hailey μετά την περιπέτεια υγείας της
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Hailey Bieber υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς μετά από mini εγκεφαλικό που υπέστη και η πεθερά της, Pattie Mallette, δήλωσε «ευγνώμων» για την ανάρρωσή της.

Οι τελευταίοι 2 μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τη Hailey Bieber. Το 25χρονο μοντέλο υπέστη mini εγκεφαλικό, κατέληξε στα επείγοντα νοσοκομείου και τελικά προχώρησε σε επέμβαση καρδιάς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της. Ευτυχώς, όλα τώρα είναι πολύ καλά με την πεθερά της, Pattie Mallette, να δηλώνει περήφανη για τη νύφη της.

Hailey Bieber: Μέσα σε 12 λεπτά μίλησε για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε

Το post της μαμάς του Justin Bieber για τη Hailey

Η μητέρα του Justin Bieber, Pattie Mallette, νιώθει πολύ περήφανη για τη νύφη της, Hailey Bieber. Η ίδια, μάλιστα, αποφάσισε να κάνει ένα Insta Story και να δημοσιοποιήσει όλα τα συναισθήματά της για το 25χρονο μοντέλο και σύζυγο του γιου της.

pethera_hailey.JPG

Η Pattie Mallette έκανε repost το πρόσφατο YouTube βίντεο της Hailey και στο οποίο μίλησε για την περιπέτεια υγείας της, γράφοντας: «Νιώθω ευγνώμων που αναρρώνεις καλά. Ο Θεός είναι καλός. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου. Είσαι τόσο γενναία. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

Η εξομολόγηση της Hailey Bieber για το πρόβλημα υγείας της

Τον περασμένο Μάρτιο, η Hailey Bieber μοιράστηκε στο Instagram την περιπέτεια της υγείας της λέγοντας ότι είχε συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ έτρωγε πρωινό με τον Justin και πως αργότερα υποβλήθηκε σε θεραπεία για έναν «πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου».

Στο νέο της βίντεο, η Hailey Bieber ανέφερε: «Καθόμουν στο πρωινό με τον σύζυγό μου, είχαμε μια κανονική μέρα, κανονική συζήτηση». Και πρόσθεσε: «Ήμασταν στη μέση της κουβέντας και ξαφνικά, βίωσα αυτή την πολύ περίεργη αίσθηση, που δεν ένιωθα το χέρι μου από τον ώμο μέχρι τα δάχτυλά μου, και τα δάχτυλά μου τα αισθανόμουν πραγματικά μουδιασμένα και περίεργα. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να γέρνει. Δεν μπορούσα να αρθρώσω πρόταση. Όλα έβγαιναν μπερδεμένα, δεν μπορούσα να βγάλω λέξη».

Τελικά, οι γιατροί βρήκαν πως η Hailey υποφέρει από PFO, Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα (Patent Foramen Ovale- PFO), που ουσιαστικά πρόκειται για μια τρύπα στην καρδιά, ένα απομεινάρι της εμβρυικής κυκλοφορίας, στο μεσοκολπικό διάφραγμα (το τοίχωμα που χωρίζει τους δύο κόλπους της καρδιάς). Αυτό υπάρχει σε όλα τα έμβρυα για να μπορεί να μεταφέρεται το οξυγονωμένο αίμα από τη μητέρα στο σώμα του εμβρύου και ενώ πρέπει να κλείσει μετά τη γέννηση, δυστυχώς παραμένει ανοιχτό για το υπόλοιπο της ζωής τους, στο 25% περίπου των ανθρώπων. Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση και έκλεισαν την τρύπα αυτή, η οποία στην Bieber ήταν πολύ μεγάλη.