Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό, ο πρώην της Jennifer Lopez μιλά για τη σχέση τους

Πατούλια Κατερίνα
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό, ο πρώην της Jennifer Lopez μιλά για τη σχέση τους

Πάντα ανατρεπτικός, ο Alex Rodriguez θυμήθηκε τη σχέση με τη Jennifer Lopez και έκανε μερικές extreme αποκαλύψεις για όσα έζησαν μαζί.

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τον χωρισμό της Jennifer Lopez και του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez κι ενώ εκείνη δεν έχει αναφερθεί ούτε μία φορά σε αυτόν, λες και δεν υπήρξε ούτε η σχέση, ούτε καν ο αρραβώνας, ο Α-Rod, αποφάσισε να μιλήσει ΞΑΝΑ για εκείνη.

Περάσαμε απίθανα

Ο Alex μίλησε στο podcast της Martha Stewart όπου και αποθέωσε την Jlo.

«Να τι θα σου πω για την Jennifer και το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν μερικές ημέρες, είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού και πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία εν ζωή performer».

Η Lopez και ο Rodriguez ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Φεβρουάριο του 2017 και ενώ είχαν αρραβωνιαστεί και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου δύο φορές, με τον covid19 να τους χαλάει τα σχέδια.

«Κοιτάξτε, περάσαμε υπέροχα αλλά το σημαντικότερο είναι πως πάντα βάζαμε τα παιδιά μας στο κέντρο όσων κάνουμε», είπε ο Alex τα παιδιά του οποίου – η 17χρονη Natasha και η 14χρονη Ella, είναι φίλες με τα 14χρονα δίδυμα παιδιά της Lopez, Emme και Max.