H Jennifer Lopez χορεύει με την μαμά της και το βίντεο για τα γενέθλιά της γίνεται viral

H Jennifer Lopez χορεύει με την μαμά της και το βίντεο για τα γενέθλιά της γίνεται viral

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η δυναμική Guadalupe Rodriguez, ήθελε κάποτε να γίνει και εκείνη σταρ. Το βίντεο που την δείχνει να χορεύει με την διάσημη κόρη της Jennifer Lopez, μαρτυρά και το κοινό τους ταμπεραμέντο. 

Η μαμά της Jennifer Lopez κλείνει τα 77 της χρόνια και η λατίνα σταρ όχι απλά δεν ξέχασε τα γενέθλιά της, αλλά βρήκε τον τρόπο για να της κάνει μία πολύ ωραία αφιέρωση. Βασικά, για να μας δείξει από που κληρονόμησε το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο της.

https://www.instagram.com/p/CkykHS8vWjf

«Ήταν δυναμική αλλά παράλληλα και σκληρή όταν ήμουν παιδί»

Στο αυτοβιογραφικό της ντοκιμαντέρ «Halftime» η Jennifer Lopez είχε μιλήσει για την μαμά της Guadalupe Rodriguez και τα παιδικά της χρόνια στο Πουέρτο Ρίκο. «Έπρεπε να επιβιώσει. Αυτό την έκανε δυναμική, αλλά παράλληλα και σκληρή. Μας έδερνε αν κάναμε αταξίες».

https://www.instagram.com/p/Ca3gkQ-LXdF

Η μαμά Lopez που εκείνο το διάστημα εργαζόταν σε σχολείο, ήταν όμως και εκείνη που υποστήριξε όσο καμμιά τα καλλιτεχνικά όνειρα της κόρης της. Ήθελε και εκείνη να γίνει τραγουδίστρια, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί έπρεπε να φροντίσει τα 3 της παιδιά. Υπήρξε όμως τολμηρή και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Χωρίς καν να το σκεφτεί έκανε τα πάντα για να καταφέρει η κόρη της να κάνει το πρώτο της άλμπουμ.

«Η μαμά μου είναι μία πάρα πολύ δυναμική γυναίκα. Ήθελε να είμαστε ανεξάρτητοι και να μην στηριζόμαστε (εγώ και η αδελφή μου) σε κανέναν άντρα. Όταν τα δικά μου παιδιά ήταν δύο χρονών, μου είχε στείλει ένα γράμμα και μου έγραφε: «Τώρα καταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα και εγώ όταν γεννήθηκες εσύ και με έκανες μητέρα».

Η δυνατή αυτή σχέση (με τις αγάπες και τις συγκρούσεις της) και η ομοιότητα μαμάς και κόρης φαίνονται και από το βίντεο που εκείνη ανήρτησε με τις καλύτερες στιγμές τους, για να της ευχηθεί για τα σημερινά της 77α γενέθλια. Σε ένα στιγμιότυπο σε μία συναυλία της στην Αυστραλία η κυρία Γουαδελούπη, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ακριβώς με το ίδιο στυλ, όπως και η Jennifer.

Η μαμά της, την οποία αποκαλούν και ως Lupe, έχεi και ένα μεγάλο ατού. Είχε μεγάλη αδυναμία στον Ben Affleck όταν η Jennifer τον αρραβωνιάστηκε πριν από 20 χρόνια και φυσικά καταχάρηκε την επανασύνδεσή τους. Έχει όμως και ένα κρυφό ταλέντο, το οποίο μέχρι στιγμής της έχει βγει σε καλό. Είναι λάτρης του τζόγου και μάλιστα σε μία επίσκεψή της σε ένα από τα καζίνο του Λας Βέγκας, είχε κερδίσει 2,4 εκατομμύρια δολάρια, στα μηχανήματα.

Επί διακυβέρνησης Ομπάμα, είχε δείξει ξανά τον δυναμισμό της, παίρνοντας ενεργό μέρος στην μεγάλη καμπάνια για το πρόγραμμα υγείας του αμερικανού προέδρου.