Η Miley Cyrus «έκαψε» με μια κίνηση τον πρώην της για σκάνδαλο απιστίας με τη Jennifer Lawrence

Πατούλια Κατερίνα
Η Miley Cyrus «έκαψε» με μια κίνηση τον πρώην της για σκάνδαλο απιστίας με τη Jennifer Lawrence

Θυμάσαι που λέγαμε τι ανώτερη που είναι η Miley στο νέο τραγούδι για τον χωρισμό από τον Liam Hemsworth; Με μια κίνηση κατάφερε να τον «κάψει» και μαζί του και την Jennifer Lawrence.

Στις 13 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα των γενεθλίων του πρώην συζύγου της, η Miley Cyrus αποφάσισε να μας δώσει το νέο της single, με τίτλο Flowers, το οποίο έγινε αγαπημένο του Spotify σε χρόνο ντε τε!

Το Flowers είναι το τραγούδι - ύμνος της δυναμικής γυναίκας που χώρισε (και απατήθηκε) αλλά καθόλου δεν την νοιάζει όλο αυτό γιατί μπορεί να αγαπήσει τον εαυτό της περισσότερο από τον τρόπο που την αγάπησε ΕΚΕΙΝΟΣ.

Κάν' το όπως η Miley

Η σύγκριση της Miley με την Shakira, μιας και τα δύο singles σαρώνουν ήταν αναπόφευκτη αλλά υπήρξαν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως ενώ η μεν Shakira δείχνει πικραμένη και μιλάει για το δράμα με τον Pique και την απιστία με την 25χρονη αγαπημένη του, η Miley καταφέρνει να δώσει το σωστό μήνυμα χωρίς το δράμα των λεπτομερειών της προσωπικής της ζωής. Μπορεί και όχι!

Γιατί η Miley την έκανε την κατινιά της αλλά με τον πιο αξιοπρεπή και έμμεσο τρόπο. Σε βαθμό που όλοι αυτοί τη στιγμή μιλούν για το χρυσό φόρεμα και την απιστία του Liam με την Jennifer Lawrence (!)

Μήπως να παθαίναμε Miley Cyrus και όχι Shakira σε έναν χωρισμό; Δύο αντιδράσεις, δύο νέα singles

Ας πάρουμε τα στοιχεία - βόμβες που πέταξε η Miley με τη σειρά και με βάση τα συμπεράσματα των τουιτεράδων!

Στοιχείο πρώτο! το τραγούδι ξεκινάει με τον στίχο:

«Ήμασταν καλοί, φτιαγμένοι από χρυσό, ένα όνειρο που δεν πουλιέται, ήμασταν σωστοί μέχρι που δεν ήμασταν, φτιάξαμε ένα σπίτι και το παρακολουθήσαμε να καίγεται».

Το σπίτι της Miley και του Liam κάηκε στη φωτιά του 2018 και μετά τη φωτιά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε για να χωρίσει εννιά μήνες αργότερα.

Η ίδια η Cyrus είχε πει πως αν δεν υπήρχε η φωτιά, ίσως να μην είχε ποτέ παντρευτεί ομολογώντας πως μετά την καταστροφή το μόνο που της είχε μείνει ήταν εκείνος.

Κι έπειτα έχουμε το μαύρο κοστούμι του Liam.

Το κοστούμι με το οποίο ο Liam την είχε προσβάλλει στο κόκκινο χαλί επειδή χόρεψε. Τον χορό αυτό έκανε και πάλι η Miley στη διάρκεια του βίντεοκλιπ.

Το δε βίντεο γυρίστηκε σύμφωνα με το Twitter εξ΄ολοκλήρου, στη βίλα στην οποία ο Hemsworth φέρεται αν την απάτησε με 14 διαφορετικές γυναίκες, στους εννιά μήνες που ήταν παντρεμένοι.

Και το καλύτερο, το πιο σκανδαλώδες, το χρυσό φόρεμα!

Με το Twitter να υποθέτει πως μιλάμε για μια μπηχτή προς την Jennifer Lawrence, τη συμπρωταγωνίστρια του Liam στους Αγώνες Πείνας, όταν εκείνη είχε φορέσει ένα χρυσό φόρεμα στην πρεμιέρα τους.

Οι φήμες θέλουν την Miley να αφήνει τις μπηχτές της για τη σχέση που φέρονται να είχαν οι δύο συμπρωταωνιστές και τον ρόλο που η Lawrence έπαιξε στον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/CnVZx0WgB4J