Το νέο look της Αγγελικής Δαλιάνη 16 χρόνια μετά την «Μαρία η άσχημη» και το ρετρό chic σπίτι της

Το νέο look της Αγγελικής Δαλιάνη 16 χρόνια μετά την «Μαρία η άσχημη» και το ρετρό chic σπίτι της

«Τότε ήταν πολύ ιντιγκαδόρικο να αλλάξω την εμφάνισή μου» όπως λέει η Αγγελική για τον ρόλο που την καθιέρωσε στην τηλεόραση. Σήμερα εκτός από ηθοποιός είναι μία σούπερ δραστήρια business woman που αγαπά να δημιουργεί και να ρισκάρει. 

Έχουν περάσει 16 χρόνια από τη στιγμή που γνωρίσαμε την Αγγελική Δαλιάνη στη σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη» και για χρόνια μετά την είχαμε συνηθίσει με ένα πολύ συγκεκριμένο look με τα μακριά καστανά της μαλλιά.

Η ηθοποιός δεν πειραματίζεται εύκολα με την εμφάνισή της, αλλά πρόσφατα το τόλμησε και μας παρουσίασε την πιο φωτεινή εκδοχή της, αλλάζοντας το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της. Ανανεωμένο και ιδιαίτερο στην διακόσμηση είναι και το σπίτι της στην Πετρούπολη στο οποίο έχει βάλει την δική της αισθητική, δείχνοντάς μας πως η Αγγελική έχει ταλέντο και στο interior design.

Η business woman Αγγελική

Η Αγγελική Δαλιάνη τα τελευταία χρόνια, εκτός από ηθοποιός (φέτος συμμετέχει στη σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια») είναι μία ταλαντούχα businesswoman, τόσο με το μαγαζί που διατηρεί στο Περιστέρι, όσο και με το eshop με ρούχα και αξεσουάρ, το οποίο έχει συνεταιρικά με την αδελφή της Παναγιώτα.

Όλα αυτά, μετά από ένα μεγάλο διάστημα επαναπροσδιορισμού που πέρασε όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους της σειράς «Μαρία η άσχημη», η οποία της χάρισε επιτυχία και αναγνωρισιμότητα, αλλά συνέπεσε τόσο με την γνωριμία της με τον Μάνο Παπαγιάννη λίγο πριν, όσο και με την απόκτηση της κόρης τους Λυδίας.

H «Ungly Betty» ήταν ήδη μία πετυχημένη σειρά στο εξωτερικό και το 2007 έγινε η ελληνική μεταφορά στο Mega, ως η «Μαρία η άσχημη» με την Αγγελική Δαλιάνη στον ομώνυμο ρόλο στο πλευρό του Άνθιμου Ανανιάδη. Η σειρά παίχτηκε ξανά πριν δύο χρόνια από το κανάλι και ακολουθεί τη μοίρα των επιτυχιών των σειρών από το παρελθόν, όπου κάθε επανάληψη είναι ένα νέο hit.

https://www.instagram.com/p/B8rJ6k8nqAC

Εκείνη την εποχή η Αγγελική προσπαθούσε να περνά απαρατήρητη γιατί έπρεπε να κυκλοφορεί μόνο ως ο ρόλος της, με το αντίστοιχο μυστήριο για το πώς είναι στην πραγματικότητα. Και όπως είπε χθες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»: «Τίποτε δεν ήταν εύκολο, ούτε καν τα 15ωρα γυρίσματα. Δεν είχα μεγάλη εμπειρία. Ήταν ιντριγκαδόρικο όλο αυτό, ελκυστικό ως ηθοποιός το να αλλάξω την εμφάνισή μου. Μετά ήρθε η ξαφνική δημοσιότητα. Μία φορά με ακολουθούσε ένας παπαράτσι από το σπίτι μου στου Γκύζη μέχρι το στούντιο στα Σπάτα για να έχει ένα πλάνο για το πως ήμουν στην πραγματικότητα. Στις συνεντεύξεις που με καλούσαν εμφανιζόμουν ως η Μαρία και απαντούσα ως Μαρία. Χαιρόμουν που είχε η σειρά τόσο μεγάλη αποδοχή και έχει ακόμη».

Όταν πια τελειώσε η σειρά και μπορούσε να εμφανίζεται όπως είναι και στην πραγματικότητα, για πολλά χρόνια η Αγγελική κράτησε σχεδόν το ίδιο look με τα μακριά σκούρα καστανά μαλλιά της.

daliani_mallia.jpg

Πολύ λίγες φορές πειραματίστηκε στο χρώμα μέχρι πρόσφατα που έκανε τα μαλλιά της ombre κόβοντας αρκετά και το μήκος τους και το look της ανανεώθηκε πλήρως.

https://www.instagram.com/p/Com5hT_N6op

Το ιδιαίτερο σπίτι της και το ταλέντο στην διακόσμηση

Η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και δύο τους παιδιά, την 14χρονη Λυδία και τον 6χρονο Νικήτα, μένουν από το 2008 στο παλιό πατρικό της σπίτι στην Πετρούπολη το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και έχει πανοραμική θέα όλη την Αθήνα αλλά και τον Πειραιά. Το roof garden στην μεγάλη τους ταράτσα είναι ιδανικό για τα καλοκαίρια, αλλά και για παιχνίδια με το χιόνι το χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CoVKoBbtVWF

Η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη σε γκρι - μπλέ σκούρους τόνους στους τοίχους και ξύλινα μοντέρνα έπιπλα με κάποια διάσπαρτα πολύ ιδιαίτερα vintage κομμάτια, όπως οι καρέκλες του σαλονιού.

Ο αγαπημένος χώρος για την Αγγελική και όλη την οικογένεια, είναι η κουζίνα του σπιτιού η οποία ενώνεται με το σαλόνι. Εκεί έκαναν και την περίοδο της καραντίνας, πολλά από τα χιουμοριστικά video τους στο Tik Tok. Πολύ ιδιαίτερες είναι οι χρωματιστές σιδερένιες καρέκλες της τραπεζαρίας.

Η Αγγελική Δαλιάνη μόλις αναβάθμισε τον τρόπο που κάνεις κοιλιακούς

https://www.instagram.com/p/B-h92h3DLF-

Δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη από τις γωνιές του σπιτιού της Αγγελικής.