Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε το πιο cool χαρακτηριστικό του συζύγου της με ένα τρυφερό post

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε το πιο cool χαρακτηριστικό του συζύγου της με ένα τρυφερό post

H 50χρονη ηθοποιός έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της. 

Μετά από 5 χρόνια γάμου η Gwyneth Paltrow παραμένει ερωτευμένη με τον σύζυγό της και δεν το κρύβει. Η διάσημη ηθοποιός μιλά αρκετά συχνά για το άλλο της μισό, Brad Falchuk ο οποίος άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί πρότυπο υγιής σχέσης.

Όλες θα θέλαμε να δουλεύουμε για τη Gwyneth Paltrow και αυτός είναι ο λόγος

Το τρυφερό post της ηθοποιού για τα γενέθλια του συζύγου της

Πριν λίγες ώρες ο σύζυγος της Paltrow γιόρτασε τα γενέθλιά του και εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί δημόσια.

«Δεν θα το δει αυτό καθώς δεν είναι στα social (άλλος ένας λόγος που είναι τόσο cool) αλλά -ούτως ή άλλως- ας του ευχηθούμε όλοι χρόνια πολλά», έγραψε η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης.

https://www.instagram.com/p/CpQeDEGOJDI

H Paltrow και ο Falchuk παντρεύτηκαν το 2018 ενώ πρόσφατα οι φήμες ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση. Μια πηγή μίλησε πρόσφατα στο Radar Online και σχολίασε τη συμπεριφορά της ηθοποιού: «Ο Brad Pitt συνήθιζε να αντιδρά όταν η Gwyneth του έκανε κουμάντο ή έκανε ακατάλληλες ή τραγελαφικές δημόσιες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική τους ζωή – ή αποκάλυπτε τα συναισθήματά της για τους πρώην της. Αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι ήταν άσκοπο».

https://www.instagram.com/p/CmFpZBUOLQ0

Oι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 στο πλατό της δημοφιλούς σειράς «Glee» και μετά από 3 χρόνια σχέσης αποκάλυψαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017 σε μια κοινή τους δήλωση. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια κλειστή τελετή 70 ατόμων στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 στον κήπο του σπιτιού της ηθοποιού στο East Hampton. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Cameron Diaz και ο σύζυγός της Benji Madden, το ζεύγος Jerry και Jessica Seinfeld, Steven Spielberg και αρκετοί ακόμη στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Η 50χρονη σταρ έχει ποστάρει στο Ιnstagram πολλές υπέροχες εικόνες με τον σύζυγό της και θα τις βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: gwynethpaltrow