Με μία εικόνα και πολλά stories ο Fedez διευκρίνησε πως δεν χώρισε με την Chiara Ferragni

Με μία εικόνα και πολλά stories ο Fedez διευκρίνησε πως δεν χώρισε με την Chiara Ferragni

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας με τα αντικαταθλιπτικά ήταν εκείνο που ένωσε αντί να χωρίσει Fedez και Ferragni. 

Με μία ημίγυμνη φωτογραφία τους, είχε γιορτάσει η επιχειρηματίας και influencer Chiara Ferragni πριν από 4 μήνες τα γενέθλια του τραγουδιστή και εδώ και 7 χρόνια έρωτα της ζωής της και πατέρα των δύο τους παιδιών.

Πριν από λίγες μέρες, κάποιες ξεχωριστές εμφανίσεις του ζευγαριού οδήγησε στην δημιουργία των πρώτων σεναρίων πως βιώνουν μία κρίση στη σχέση τους. Ο Fedez αποφάσισε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Και η αλήθεια του θα σε σοκάρει.

Ένα μήνυμα και μία αγκαλιά

Ο Fedez με την Ferragni, είχαν περάσει μία μεγάλη περιπέτεια την περσινή χρονιά μετά την διάγνωσή του με όγκο στο πάγκρεας που οδήγησε στην άμεση επέμβασή του. Αυτό έφερε το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά και δυνάμωσε τον έρωτά του και την αντοχή της οικογενειακής τους ευτυχίας.

https://www.instagram.com/p/CoPXlbhorhv

Για αυτό και σε αρκετούς φάνηκαν παράξενα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πριν από λίγα 24ωρα για κρίση στη σχέση τους. Δεν πέρασαν όπως απαρατήρητες οι φήμες και ο Ιταλός τραγουδιστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με οδηγό το προφίλ του στο Instagram όπου μέσα από διαδοχικά stories, μάθαμε ότι ο Fedez μετά την περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε κατάθλιψη.

fedez.JPG

Η χορήγηση όμως από τους γιατρούς του αντικαταθλιπτικών φαρμάκων δημιούργησαν παρενέργειες. «Έχασα 5 κιλά σε 4 ημέρες» όπως δήλωσε ενώ από το νευρικό τικ και τους σπασμούς, δεν μπορούσε καν να μιλήσει. Τόνισε όμως ότι η κατάστασή του βελτιώνεται μέρα με την ημέρα ακολουθώντας μία διαφορετική πια αγωγή.

https://www.instagram.com/p/Cm8-JrRoP9E

Και συνόδεψε αυτή την αποκάλυψη λέγοντας πως δεν μπορεί να ακούει να λέγονται ψέματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και με ένα post με μία φωτογραφία όπου το χέρι του με το χέρι της Chiara είναι ενωμένο: «Όταν συμβαίνει κάτι πολύ τραυματικό στη ζωή σας (όπως μία σοβαρή ασθένεια ή ένα μεγάλο πένθος) φροντίστε την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία. Μία αγκαλιά. Φρειδερίκος».

https://www.instagram.com/p/CpdaT0bIG5X