Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου & όλες οι All Star που προηγήθηκαν

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου & όλες οι All Star που προηγήθηκαν
NDP photo agency

Μετά την αποχώρησή τους από το reality επιβίωσης οι περισσότερες παίκτριες επιστρέφουν με νέο look και είναι κυριολεκτικά αγνώριστες. 

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν από μερικές ώρες, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης άφησε πίσω την Δομινικανή Δημοκρατία και τους συμπαίκτες της και βρίσκεται ξανά στη χώρα μας κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η 38χρονη ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη αφού έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της, αποκτώντας ξανθά κίτρινα ράστα.

Η αλήθεια είναι πως με μια δεύτερη ματιά στο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το συγκεκριμένο hair look μας προβληματίζει και δεν συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα.

Ευρυδίκη και Βρισηίδα βάζουν οριστικό τέλος στη φιλία τους

Τέλος στην φιλία της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φαίνεται πως θέλει να βάλει η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια για τoν Σπύρο Μαρτίκα ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη «φίλη μου». Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία. Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα.Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε», ανέφερε το νεαρό μοντέλο.

Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor

Λίγο αργότερα η Βρισηίδα έκανε unfollow την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

unfollow.webp

Οι Survivors αγαπούν τα ράστα και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Αρκετές είναι οι παίκτριες του Survivor που μετά την αποχώρησή τους από το reality επιβίωσης επιστρέφουν στην Ελλάδα με ράστα. Το συγκεκριμένο hairstyle είναι αρκετά δημοφιλές στον Άγιο Δομίνικο και πολύ πιο οικονομικό συγκριτικά με τις τιμές που επικρατούν στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες γυναίκες το υιοθετούν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες αφού ταιριάζει άψογα με τα μαγιό και το beach wear.

eleftheriou.jpg

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε τολμήσει το viral χτένισμα και είχε μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες στα social media με το νέο της look.

9346793

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν τα ράστα και μας έδωσαν inspo για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις.

7700078

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Χριστίνα Κεφαλά είχε αποκτήσει ράστα με ξανθά μαλλιά που έδιναν το εφέ της ανταύγειας.

1678710343149-871494844-narges-mallia.jpg

Η Λάουρα Νάργες είχε διατηρήσει το συγκεκριμένο look για αρκετούς μήνες μέχρι να κάνει την επόμενη ριζική αλλαγή στα μαλλιά της.

1678710388720-901935863-papadopoulou.jpg

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τολμά να πειραματίζεται με την εικόνα της και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των γυναικών που τόλμησαν το συγκεκριμένο hairstyle.

Πηγή κεντρικής: ndp