Το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Bruce Willis & η πρώτη φορά που μιλά μετά τη διάγνωση με άνοια

Το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Bruce Willis & η πρώτη φορά που μιλά μετά τη διάγνωση με άνοια

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Invision

Η Demi Moore διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, με εκείνον να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Ο τελευταίος 1 χρόνος ήταν δύσκολος για τον Bruce Willis μιας και ο ηθοποιός την άνοιξη του 2022 διαγνώστηκε με αφασία και πριν λίγο καιρό η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FDT). Η κατάστασή του, δυστυχώς, επιδεινώθηκε, όμως, ο star έχει στο πλάι του όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους να τον στηρίζουν και να τον βοηθούν όποτε το έχει ανάγκη.

Κάτι που συνέβη και στα γενέθλιά του, στις 19 Μαρτίου, όταν οι φίλοι, τα παιδιά του, η νυν σύζυγός του, Emma, και η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, του διοργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι. Η Demi, μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο από την ώρα που ο Bruce Willis έσβηνε την τούρτα του και στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον ηθοποιό να μιλά, έναν μήνα μετά τη διάγνωσή του.

Οι παπαράτσι προσπαθούν να μιλήσουν στον Bruce Willis και η Emma Hemming τους προειδοποιεί

Η χαρά του Bruce Willis στα γενέθλιά του, το παραπάτημα και η ανησυχία των θαυμαστών

«Χαρούμενα γενέθλια, BW! Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορέσαμε και σε γιορτάζουμε σήμερα. Σε αγαπώ και αγαπώ και την οικογένειά μας. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε», έγραψε η Demi Moore στο βίντεο που ανήρτησε από το πάρτι γενεθλίων του Bruce Willis.

https://www.instagram.com/p/Cp_R789g_LD

O διάσημος ηθοποιός έγινε 68 ετών και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν δίπλα του σε αυτήν την τόσο σημαντική μέρα θέλοντας να τον κάνουν να χαμογελάσει. Πράγμα και το οποίο κατάφεραν. Η πρώην σύζυγός του, Demi Moore – με την οποία ο Bruce έχει αποκτήσει 3 κόρες-, η νυν σύζυγός του, Emma Heming, τα παιδιά τους και μερικοί καλοί φίλοι, ήταν όλοι εκεί μαζί του για να σβήσουν την τούρτα.

Στο βίντεο, όλη η παρέα – μαζί και ο ηθοποιός Die Hard- τραγούδησαν το «Happy Birthday», με τον 68χρονο Bruce να φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος, να τραγουδά μερικές λέξεις από το τραγουδάκι γενεθλίων, να κουβεντιάζει με τους καλεσμένους και να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του. Κάποια στιγμή, βέβαια, φάνηκε να σκοντάφτει ελαφρά, πιθανότατα γιατί πήγε να χάσει τα βήματά του.

Δεν πτοήθηκε. Αφού ολοκλήρωσαν το τραγουδάκι οι καλεσμένοι του, όλοι μαζί φώναξαν: «Hip Hip Hooray». Και ο Bruce Willis φώναξε κάποια στιγμή «Hooray». Έπειτα, πολλοί παρευρισκόμενοι τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Demi Moore ήταν πάρα πολλά με άλλους θαυμαστές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και άλλους λίγο ανήσυχοι με την κατάσταση του Bruce Willis, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι του λείπει ένα μπροστινό δόντι. «Χρόνια πολλά Bruce! Ευλογίες σε σένα και στην οικογένεια», σχολίασε η ηθοποιός Rosario Dawson.

Ένας άλλος fan έγραψε: «Πάντα ένα από τα πιο cool παιδιά! Χρόνια πολλά Bruce!», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ακόμα και το παραμικρό είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πράγμα! Συνήθως, όταν ένα άτομο πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, δεν θυμάται τη σημασία τού να σβήσει το κερί. Και το έκανε χωρίς να του το λένε. Σχολίασε ακόμη και τον σκύλο. Ήταν σίγουρα διαυγής και συμμετείχε αυτήν τη στιγμή. Χαίρομαι πολύ που το βλέπω αυτό! Χρόνια πολλά, Bruce!».

Η ανακοίνωση της Demi Moore για το πρόβλημα υγείας του Bruce Willis

Ήταν 16 Φεβρουαρίου όταν η Demi Moore δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Bruce Willis, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

https://www.instagram.com/p/Cou_eUSOCaw

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση τού τι βιώνει», ξεκινούσε το μήνυμα της Demi Moore.

Και συνέχιζε: «Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Bruce. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα μία ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση».