Μαίρη Συνατσάκη: To matchy-matchy look με την κόρη της & 4 ακόμη celebs που ποζάρουν με τα μωρά τους

Μαίρη Συνατσάκη: To matchy-matchy look με την κόρη της & 4 ακόμη celebs που ποζάρουν με τα μωρά τους

H influencer-επιχειρηματίας δεν πάει πουθενά χωρίς το μωρό της και μας χαρίζει τις πιο τρυφερές εικόνες.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η «Mairiboo» απολαμβάνει τη μητρότητα και πάει παντού μαζί με την κόρη της Ολίβια. Η γνωστή influencer-επειχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα που επέλεξαν με τον Ίαν Στρατή για την μικρή τους εξηγώντας το λόγο πίσω από αυτή την απόφαση.

«Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν τι ήταν το μωρό μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google. Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το Liv Tyler και τότε είπα καλέ αυτό είναι καταπληκτικό. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό», αποκάλυψε η 38χρονη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

H νέα ανάρτηση της Mairiboo με την κόρη της

Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά ντυμένες στα κίτρινα, το αγαπημένο χρώμα της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία έγραψε: «Βασική συνεργάτιδα, κάνει και μαλλιά».

synatsaki1.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε πρόσφατα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τον ερχομό της κόρης της στη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

https://www.instagram.com/p/Cp-PunvDm3i

«Η κόρη μας είναι πολύ συνεργάσιμο μωρό, το μωρό μας, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα στην φροντίδα του. Ξέρω ότι περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας ως ζευγάρι, το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό το κομμάτι», δήλωσε η inluencer.

4 Eλληνίδες celebrities που μας χάρισαν τις ωραιότερες photos με τα μωρά τους

  • Ελένη Φουρέιρα

Η 35χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 7 Φεβρουαρίου 2023, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο κρατά τρυφερά το χεράκι του νεογέννητου Mποτία junior και πριν λίγα 24ωρα μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες με το μωράκι της.

FOUREIRA.jpg
  • Λάουρα Νάργες

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι εδώ και λίγους μήνες. Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 η 32χρονη παρουσιάστρια γέννησε τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος τους γέμισε με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο 28χρονος τραγουδιστής ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

«Καλώς ήρθες αντράκο μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι.

https://www.instagram.com/p/CmTuQWdDO_S

Ακολούθησαν οι τρυφερές αναρτήσεις της μαμάς Λάουρας, η οποία πόζαρε αγκαλιά με τον γιο της χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

  • Ιωάννα Τούνη

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν στις 10 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την influencer να φέρνει στον κόσμο τον καρπό του μεγάλου έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 29χρονη μέσα από το προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας ένα story-παράκληση προς τους δημοσιογράφους και τους ακολούθους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

https://www.instagram.com/p/CpNZxLsIsjJ
  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με το νεογέννητο. Το ζευγάρι προγραμματίζει να βαφτίσει τον γιο του λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/Coj5xMcLD15

Πηγή κεντρικής: