Η «Αυτοψία» στο σπίτι του Αντώνη Σρόιτερ δείχνει ότι ο χώρος είναι γεμάτος αγάπη - Τα σπάνια πλάνα

Η «Αυτοψία» στο σπίτι του Αντώνη Σρόιτερ δείχνει ότι ο χώρος είναι γεμάτος αγάπη - Τα σπάνια πλάνα
Instagram

Οι δύο κόρες, ο ευτυχισμένος γάμος, και τα σούπερ σπάνια πλάνα από το σπίτι που στεγάζεται η ευτυχία τους. 

Ένα από τα πιο επιτυχημένα άτομα στον χώρο της ενημέρωσης, είναι χωρίς αμφιβολία ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος και επί σειρά ετών παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτοψία» έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό ενώ έχει εργαστεί τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Το σπίτι του Παναγιώτη Χατζηδάκη είναι Open για ιδέες deco και ο γιος του έχει τη δική του κουζίνα

Ο άνκορμαν έχει παντρευτεί δύο φορές με τη δεύτερη φορά να είναι με τον έρωτα της ζωής του, Ιωάννα Μπούκη. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νάντια και την Παυλίνα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 με πολιτικό γάμο, καθώς περίμεναν την πρώτη τους κόρη. Πέντε χρόνια αργότερα πραγματοποίησαν και θρησκευτικό γάμο παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram μοιράζονται και οι δύο κατά καιρούς στιγμές από τη ζωή τους.

1798_ANTONIS_SROITER_IOANA_MPOYKI_3122019-696x681.jpg

«Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του», έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο People η Ιωάννα Μπούκη για τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/BAxj7DTLSYN

Σε μία άλλη συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2021, η αισθητικός υποδέχθηκε στο σπίτι της την Όλγα Λαφαζάνη παραχωρώντας συνέντευξη στο Happy Day.

Σε εκείνο το βίντεο, η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ ξενάγησε τη δημοσιογράφο στον χώρο που στεγάζεται η ευτυχία τους, δείχνοντας παράλληλα μία γλυκιά συνταγή, από την κουζίνα της, με αγάπη.

Στη gallery που ακολουθεί, θα δεις κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας

Οι δύο κόρες του ζευγαριού, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και κατά το παρελθόν η περήφανη σύζυγος και μητέρα είχε μιλήσει για τον «χαζομπαμπά» Αντώνη Σρόιτερ.

«Ο Αντώνης είναι υπέροχος μπαμπάς. Εκείνος ήταν που έκανε πρώτη φορά μπάνιο το μωρό, όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Πέρα από υπέροχος σύντροφος, παίζει ατελείωτες ώρες με τη Νάντια, η οποία τον λατρεύει. Το καλοκαίρι μας φέτος ήταν απολαυστικό, γιατί η Νάντια μας δεν είναι πια μωράκι και είχαμε πολλές κοινές δραστηριότητες. Όσο για τον Αντώνη, θα κάνει τα πάντα, αρκεί να τη βλέπει να χαμογελάει. Θα αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο παιδί. Τα Σάββατα, που πλέον εγώ δουλεύω, την προσέχει αποκλειστικά ο μπαμπάς της».

Η Ελίνα Παπίλα και η οικογένειά της λένε «Είμαστε μαζί» στο ζεστό σπίτι τους στην Χαλκίδα

Ακολουθούν πέντε υπέροχες selfie φωτογραφίες του ζευγαριού

Η γνωριμία του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2011 σε ένα κρητικό εστιατόριο στην Κηφισιά.

«Τότε έμενα μόνιμα στην Κρήτη, αλλά είχα δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία όπου δούλευα και είχα έρθει στην Αθήνα για τη συνάντηση. Ο Λάζαρος Βαφειάδης, που έχει το Κουζουλό, είναι κοινός μας φίλος με τον Αντώνη και μέσω εκείνου γνωριστήκαμε ‒ αν και εκείνο το μεσημέρι είχαμε βρεθεί στο εστιατόριο με διαφορετικές παρέες», έχει εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους η αισθητικός στο περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/BCP-gk1rSTO