Τα TikTok videos της Δέσποινας Βανδή που δεν έχεις δει από την Πρωτομαγιά και ο ρόλος του Μπισμπίκη

Τα TikTok videos της Δέσποινας Βανδή που δεν έχεις δει από την Πρωτομαγιά και ο ρόλος του Μπισμπίκη

«Γεια σου ψήστη μου», φωνάζει η Δέσποινα στον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πόζαρε ξυπόλητος και με άκρως καλοκαιρινό mood.

Στα καλύτερά της είναι αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή αφού βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Η κριτής του J2US κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της τραγούδι «Ya Habibi» σε συνεργασία με τους Kings ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της μαζί με τις Μέλισσες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια γιόρτασε το Πάσχα με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και οι δυο τους πραγματοποίησαν mini απόδραση στην Ιταλία. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και αδιαφορεί πλήρως για τυχόν κακόβουλα σχόλια.

Μπισμπίκης- Βανδή γιόρτασαν την Πρωτομαγιά με τον δικό τους τρόπο

Πρωτομαγιά με φίλους έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και δεν δίστασαν να μοιραστούν τα πιο ακομπλεξάριστα, fun στιγμιότυπα. Μαζί τους ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη καθώς και ο κολλητός φίλος/κουμπάρος της τραγουδίστριας, Κώστας Καπετανίδης.

Η Μελίνα έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 19χρονη ποζάρει μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της στα social media αφού ο 34χρονος γυμναστείς προπονεί σχεδόν καθημερινά την Μελίνα αλλά και την Δέσποινα Βανδή.

Πριν λίγες ώρες η 53χρονη σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και ευχήθηκε «Καλό μήνα» στους followers της. Φορώντας ένα γαλάζιο mini φόρεμα και sneakers η Δέσποινα Βανδή χαμογελά στον φακό την ώρα που βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη.

https://www.instagram.com/p/CrtKYj8MtuS

«Καλό μήνα παιδιά!!! Αγάπη», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Tα TikTok videos που έγιναν viral

Η Δέσποινα Βανδή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στο TikTok όπου δημοσιεύσει fun στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πριν λίγες ώρες η Ελληνίδα σταρ μοιράστηκε τρία videos όπου μας έδειξε πώς γιόρτασε την Πρωτομαγιά «Στην αυλή του παραδείσου» της.

Η παρέα της τραγουδίστριας έψησε και χόρεψε, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις. Η Δέσποινα Βανδή φημίζεται τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τα πλουσιοπάροχα τραπέζια που κάνει συχνά στους φίλους της.

bisbikis1.jpg

«Γεια σου ψήστη μου», ακούγεται να λέει η Δέσποινα Βανδή στον ηθοποιό ο οποίος εκτελούσε χρέη ψήστη ξυπόλητος και με απόλυτα casual look.

Αστραφτερή η Δέσποινα Βανδή έσβησε τα παρατράγουδα και βγήκε νικήτρια του J2US

Όπως ήταν αναμενόμενο τα posts της τραγουδίστριας στο TikTok συγκέντρωσαν χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Tο μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια θα θυμάται για πάντα τη χθεσινή Πρωτομαγιά αφού έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον σύντροφο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi