O αδερφός της Shakira πιάστηκε στα χέρια με τον Gerard Piqué για τον πιο απρόσμενο λόγο

O αδερφός της Shakira πιάστηκε στα χέρια με τον Gerard Piqué για τον πιο απρόσμενο λόγο

Για την ώρα ούτε ο Gerard Piqué αλλά ούτε η λατίνα σταρ έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τον άγριο καυγά των δύο αντρών.

Τεταμένες είναι οι σχέσεις Shakira- Gerard Piqué μετά τον χωρισμό τους. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε φέτος να πάρει χωριστούς δρόμους και το μόνο πλέον που τους ενώνει είναι τα δύο παιδιά που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Λίγο πριν το τέλος του 2022 η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των 2 παιδιών τους, του 9χρονου Milan και του 7χρονου Sasha ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν μπορούν ακόμη να συμφωνήσουν σε ό,τι αναφορά την ανατροφή των παιδιών.

Ο αδερφός της Shakira πιάστηκε στα χέρια με τον Piqué

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «La mesa caliente» στο Telemundo πριν λίγα 24ωρα ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον αδελφό της Shakira, Tonino Mebarak και τον πρώην σύντροφό της, Gerard Piqué. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να πιαστούν στα χέρια.

https://www.instagram.com/p/CrPOaLvpIBA

«Προφανώς, ο καβγάς έγινε τόσο βίαιος που ο αδελφός της Shakira θα έπρεπε να έρθει στα χέρια με τον Piqué για να υπερασπιστεί την αδελφή του», σχολίασε η παρουσιάστρια Verónica Bastos.

Για την ώρα κανένας εκπρόσωπος των δύο πλευρών δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τα όσα γράφονται.

Η κόντρα Shakira- Piqué δημιούργησε ένα τραγούδι-ύμνο που έσπασε 14 ρεκόρ Guinness

Αιτία του καβγά φέρεται να ήταν οι δυσκολίες που δημιουργεί η Shakira στον ποδοσφαιριστή, αφού τον εμποδίζει να βλέπει τα παιδιά του, τα οποία μετακόμισαν πρόσφατα μαζί της στο Miami.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο Ισπανός άσσος ήθελε να έχει τα παιδιά του για 10 συνεχόμενες ημέρες, αλλά η Κολομβιανή σταρ του εξήγησε πως έχει το δικαίωμα να περνά μόνο 10 ημέρες τον μήνα μαζί τους. Η αντίδραση του Piqué δεν άργησε να έρθει με τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο αδερφός της Shakira, Tonino Mebarak φέρεται να μην άντεξε και αντιμετώπισε τον πρώην κουνιάδο του με βίαιο τρόπο.

Η εκπομπή εξήγησε ότι ακόμη δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τις Αρχές για το περιστατικό.

«Δεν υπάρχει καμία αναφορά της Αστυνομίας σχετικά με αυτό το περιστατικό, το ψάξαμε», σχολίασε η Bastos.

https://www.instagram.com/p/CmmhETBua8c

Το μόνο σίγουρο είναι πως πριν λίγα 24ωρα ο Gerard Piqué εθεάθη με τα παιδιά του στο Μiami. Ο 36χρονος έδειχνε πολύ χαρούμενος με τα παιδιά του και όλοι μαζί απόλαυσαν τις βόλτες τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή κεντρικής: apimages.com