H Aμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια και το πιο αντισυμβατικό προφίλ στο Instagram

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Aμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια και το πιο αντισυμβατικό προφίλ στο Instagram

H Aμαλία Κωστοπούλου γιορτάζει τα 26α γενέθλιά της και δέχθηκε ευχές από τη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού και την αδερφή της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Γενέθλια έχει σήμερα η Αμαλία Κωστοπούλου η οποία θα σβήσει 26 κεράκια στην τούρτα της. Η νεαρή κοπέλα ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Los Angeles.

Κάθε φορά που της το επιτρέπει το πρόγραμμά της, επισκέπτεται την Ελλάδα για να κάνει διακοπές και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς, τα αδέρφια και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

To αντισυμβατικό προφίλ της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram

H 26χρονη έχει επιλέξει να ζει όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που την οδήγησαν να επιλέξει ένα αντισυμβατικό username στο Instagram όπου θα την βρεις ως @notrealamalia.

https://www.instagram.com/p/CiK_uqIvASV

Η νεαρή κοπέλα δεν θέλει να απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή και κάνει ελάχιστες αναρτήσεις με τα συνολικά posts της να ανέρχονται σε δώδεκα. Αδιάσειστη απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός ότι έχει να ανανεώσει το feed της από τις 6 Σεπτεμβρίου 2022. Η τελευταία της ανάρτηση είναι ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τις διακοπές που έκανε με φίλους στη Γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο Monte Carlo.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Αμαλίας Κωστοπούλου.

Οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού

Η περήφανη μαμά, Τζένη Μπαλατσινού θέλησε ευχηθεί δημόσια στην κόρη της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της εορτάζουσας στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

kostopoulou18.jpg

«Χρόνια πολλά φωτεινό μου μωρό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού η οποία λίγο αργότερα αφαίρεσε το post για άγνωστο λόγο.

balatsinou.jpg

Ακολούθησε η διορθωτική ανάρτηση της παρουσιάστριας, αυτή τη φορά σε Instagram-story.

Οι ευχές της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για τα γενέθλια της αδερφής της

kostopoulou1.jpg

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε 2 throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία σε Instagram-stories θέλοντας να ευχηθεί στην μεγάλη της αδερφή, Αμαλία η οποία γίνεται σήμερα 26 ετών.

kostopoulou2.jpg

Οι αγαπημένες αδερφές ποζάρουν χαμογελαστές κρατώντας τα παιχνίδια τους ενώ στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τις αδερφές να χορεύουν σε νυχτερινή έξοδο (πιθανότατα με τους γονείς τους).

Το σοβαρό ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου

Μια από τις πιο σοκαριστικές εμπειρίες της ζωής της έζησε τον Ιούνιο του 2020 η Αμαλία Κωστοπούλου. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Los Angeles με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, όταν ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και το όχημα να ανατραπεί.

Η πρώτη ανάρτηση της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram, μετά το ατύχημα

H 25χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση για τα σπασμένα πλευρά της και η περίοδος ανάρρωσης ήταν αρκετά μεγάλη. Η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν στο πλευρό της κόρης της από την πρώτη στιγμή ταξιδεύοντας εκτάκτως στην Αμερική.

Πηγή κεντρικής: notrealamalia