Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι φωτογραφίες από τη Βαρκελώνη και όλες οι #couplegoals στιγμές τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι φωτογραφίες από τη Βαρκελώνη και όλες οι #couplegoals στιγμές τους

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ζουν το «happily ever after» στο έπακρον και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες από το τελευταίο τους ταξίδι.

H Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι από τα ζευγάρια εκείνα που χαίρεσαι να βλέπεις, αφού οι δυο τους εκτός από πολύ ερωτευμένοι που είναι, απολαμβάνουν να ανακαλύπτουν μαζί τη ζωή, κάτι που φαίνεται και από τα ταξίδια που κάνουν, όταν βεβαίως το πρόγραμμα του Ολυμπιονίκη στο πόλο το επιτρέπει.

kapotshs-konimeta3a.png

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στο West Hollywood.

Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022 στα Φαλάσαρνα της Κρήτης ενώ ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια. Μάλιστα, το πρώτο διάστημα είχαν σχέση εξ αποστάσεως, όπως έχουν εξομολογηθεί και οι δύο αφού ο Μάριος Καπότσης αγωνιζόταν σε ομάδα της Ρουμανίας.

koni-marios.png

Ωστόσο, όταν ο αθλητής επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα συγκατοίκησαν αμέσως με την Κόνι Μεταξά να αναφέρει σε δηλώσεις της τότε: «Μένουμε μαζί από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σούπερ! Βέβαια, είναι Παρθένος στο ζώδιο και έχει τις παραξενιές του, κάτι που εμένα με βοηθά πολύ γιατί τα τακτοποιεί όλα. Τα κάνει όλα τέλεια, εγώ μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα, μόνο που αυτό το διάστημα, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων, δεν προλαβαίνω».

Ο παραμυθένιος γάμος

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Χανιά της Κρήτης στις 9 Ιουλίου το 2022, ενώ ακολούθησε και γάμος σε αμερικάνικο στυλ στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/CgHbHF1jHea

Μετά τον διπλό γάμο ακολούθησε πάρτι στην παραλία, στο οποίο μάλιστα η καλεσμένη Ελένη Φουρέιρα αλλά και ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής τραγούδησαν διασκεδάζοντας τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Το ταξίδι στην Βαρκελώνη και όλες οι φορές που ανακάλυψαν μαζί τον κόσμο

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης απολαμβάνουν, όπως προαναφέραμε να ανακαλύπτουν μαζί νέους προορισμούς. Έτσι, έχουν κάνει μαζί αρκετά ταξίδια, όταν ο ίδιος έχει μικρές ανάπαυλες από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στην Βαρκελώνη και αυτές είναι κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κόνι Μεταξά από τις στιγμές τους εκεί.

Βέβαια, το νεαρό ζευγάρι έχει ταξιδέψει μαζί σε αρκετούς προορισμούς του εξωτερικού, όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί: