Αντώνης Βλοντάκης & Κορίνα Στεργιάδου έχουν τις πιο modern family φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Αντώνης Βλοντάκης & Κορίνα Στεργιάδου έχουν τις πιο modern family φωτογραφίες με τα παιδιά τους
Kosmas Koumianos

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου ζουν με τα τρία παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες.

Πίσω στα 90's, η Κορίνα Στεργιάδου ήταν ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα που μεσουρανούσαν στις πασαρέλες. Το ψηλό, εντυπωσιακό κορίτσι με τη φυσική μεσογειακή ομορφιά έγινε ευρέως γνωστή το 1998 όταν κέρδισε τον τίτλο της Playmate of the year, ενός από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς στη χώρα μας.

Ο έρωτας και ο γάμος με τον Αντώνη Βλοντάκη

Συνεργάστηκε επιτυχώς με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές και φωτογράφους, ασχολήθηκε για λίγο με το τραγούδι ωστόσο μια γνωριμία έμελλε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Το 2000 η μελαχρινή καλλονή παντρεύτηκε τον τότε πολίστα Αντώνη Βλοντάκη με τον οποίο ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι δυο τους μετρούν 23 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, για την οποία η 45χρονη εγκατέλειψε την καριέρα της στο χώρο της μόδας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Οκτώβριο του 2021, η εστεμμένη είχε αναφερθεί στη σχέση με τον σύζυγό της, την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τις ερωτικές σκηνές.

«Δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο. Μας έχει προταθεί να κάνουμε μαζί εκπομπή και είπαμε όχι. Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη, μόνο αποσπάσματα. Δεν προλαβαίνω. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει, θα πιάσει, θα χουφτώσει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει. Κι αν ο Αντώνης αντίστοιχα ήταν στη δική μου θέση δεν θα του άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, η οποία ξεπεράστηκε με τη συζήτηση.

https://www.instagram.com/p/CY0kTHxolgx/

Η υπέροχη σχέση του μοντέλου με τα παιδιά της

Η 45χρονη είναι μια πολύ τρυφερή μαμά με τα τρία της παιδιά (Ηλέκτρα, Μαλένα, Σπύρος) να αποτελούν το πιο σημαντικό δημιούργημα της ζωής της. Η Κορίνα Στεργιάδου αποφάσισε συνειδητά να αφιερωθεί στην ανατροφή τους και παραμέρισε την καριέρα της στο modeling.

«Γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία μεταξύ καριέρας και μητρότητας. Εάν αποφάσιζα να κάνω καριέρα με τον πλήρη όρο της λέξης, δεν θα μπορούσα να είμαι και μητέρα και καριερίστρια. Έπρεπε να επιλέξω. Να δώσω μία βαρύτητα σε ένα από τα δύο. Ή θα έκανα την καριέρα μου και θα είχα δύο νταντάδες για να μου μαγειρεύουν και να μου καθαρίζουν και να μου πηγαινοφέρνουν τα παιδιά και εγώ να ήμουν ένας παρατηρητής στο μεγάλωμα τους ή θα αποφάσιζα -όπως και έκανα- ότι θα πάρω τη ευθύνη επάνω μου, με όλα τα λάθη που μπορεί να κάνω, γιατί εγώ αποφάσισα να γίνω μητέρα», έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το πρώην μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media και μοιράζεται σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/COpRiemFgtt/

«Το ότι θα γινόμουν μητέρα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα και δη, ούτε καιγόμουνα να γίνω… Τώρα όμως είμαι Τρισευτυχισμένη! Αξιώθηκα να έχω τρία υπέροχα παιδιά, φυσικά με πολλές ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και δυσκολίες αρκετές!
Από την ώρα λοιπόν που γέννησα, κατάλαβα τι αγωνία πέρναγε η μητέρα μου… την ευχαριστώ για όλα! Χωρίς εσένα μαμά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά! Σε ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη σου! Δε μπορώ όμως να μην αναφερθώ και στην άλλη μας γιαγιά, όπου η βοήθειά της είναι πάντα πολύτιμη! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!», είχε γράψει παλαιότερα στο Instagram η Κορίνα Στεργιάδου.

Η Κορίνα Στεργιάδου άφησε μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: corinastergiadou

Photo credits: Kosmas Koumianos