Οι stylish διακοπές της Iωάννας Παλιοσπύρου με τον «άγγελό της»

Οι stylish διακοπές της Iωάννας Παλιοσπύρου με τον «άγγελό της»

H Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα κομψά looks στο Νησί των Ανέμων.

Άκρως ανανεωμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής «Δες το αλλιώς», με παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη.

Πριν λίγες εβδομάδες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η 37χρονη με βιτριόλι, η οποία της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Ανήμερα του γεγονότος που τη σημάδεψε, η Ιωάννα δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα γράφοντας: «3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ».

Σήμερα η δυναμική γυναίκα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και έχει αφήσει πίσω της ό,τι την πόνεσε. Καθημερινά η Ιωάννα μας εμπνέει σε θέματα empowerment και αποδεικνύει πως η ζωή συνεχίζεται όταν έχεις θέληση και όνειρα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με το μαγιό της στην Μήλο και εμπνέει

Οι διακοπές της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη Μύκονο και οι κομψές εμφανίσεις

Πριν λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ταξίδεψε στη Μύκονο όπου πέρασε ανέμελες στιγμές με με αγαπημένα πρόσωπα. Η Ιωάννα έφτιαξε ένα σύντομο vlog από τις ολιγοήμερες διακοπές της το οποίο πόσταρε αργότερα στο Instagram.

Όπως θα δεις στο post που ακολουθεί η 37χρονη και η φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ απόλαυσαν τις βόλτες τους στο Νησί των Ανέμων, δείπνησαν σε γνωστά εστιατόρια και έκαναν βουτιές στα καταγάλανα νερά.

https://www.instagram.com/reel/Ctb9Ad7RT2-/

«Αγαπημένες αναμνήσεις από Μύκονο. Είναι πάντα χαρά να είμαι μαζί με τον άγγελό μου στη γη, την Αννίτα Ναθαναήλ», έγραψε η 37χρονη στην ανάρτησή της.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στα Ματογιάννια όπου έλαμψαν με τα άνετα, glam looks τους. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα maxi, ultra glam φόρεμα σε ασημί χρώμα και το συνδύασε με φλατ σανδάλια και μια λευκή ζακέτα.

1687082846229-511216120-paliospirou14.jpg

H Aννίτα Ναθαναήλ έκανε μια υπέροχη total black εμφάνιση φορώντας ολόσωμη φόρμα, δερμάτινο blazer και μαύρα cowboy μποτάκια.

paliospyrou12.jpg

Όσον αφορά τις πρωινές της βόλτες, η Ιωάννα έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει στυλ και άνεση. Σε ανάρτηση που η ίδια έκανε την είδαμε να φορά τζιν παντελόνι, μια printed πουκαμίσα και jockey καπέλο, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο look.

1687083188203-608029173-paliospirou13.jpg

Οι δυσκολίες και η επιστροφή στην κανονικότητα

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από αρκετά χειρουργεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε να επιστρέψει σε μια «κανονικότητα» και να περάσει ανέμελες στιγμές. Η 37χρονη δεν μπορούσε να εκτεθεί καθόλου στον ήλιο μέχρι πρότινος καθώς τα τραύματά της ήταν ακόμη πολύ ευαίσθητα.

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK/

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας», είχε γράψει η Ιωάννα ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δημοσιεύσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό από τα ταξίδια της τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: ndp