3 γενιές: Ο Βασίλης Κικίλιας φωτογραφίζεται με τον πατέρα και τον γιο του

3 γενιές: Ο Βασίλης Κικίλιας φωτογραφίζεται με τον πατέρα και τον γιο του

Ένεκα της Γιορτής του Πατέρα, θυμόμαστε όλες τις φορές που ο Βασίλης Κικίλιας μας έδειξε της τρεις γενιές.

Είναι η Γιορτή του Πατέρα και celebrities και μη μοιράζονται τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους ή με τους γονείς τους. Ο Βασίλης Κικίλιας δεν διαφέρει και καλά κάνει.

Βασίλης Κικίλιας: Τρεις γενιές αντρών

Μέχρι να γίνει μπαμπάς, ο Βασίλης Κικίλιας έμοιαζε ίσως λίγο πιο απρόσιτος, αυστηρός και με προβεβλημένο αποκλειστικά το πολιτικό του προφίλ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως διετέλεσε υπουργός Υγείας και μετέπειτα Τουρισμού, ενώ έχει μπει στον πολιτικό στίβο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Κικίλιας συνοδεύει τον μπαμπά του Βασίλη στην κάλπη σε μία ακόμη cute στιγμή τους

Όλα άλλαξαν όμως όταν παντρεύτηκε την Τζένη Μπαλατσινού μπαίνοντας δειλά-δειλά και στην πιο lifestyle πλευρά της δημόσιας ζωής. Ακόμη περισσότερο η κατάσταση άλλαξε όταν έγινε πατέρας και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά με υπερηφάνεια για τον Κικίλια Junior. Πρόκειται για το κατάξανθο τρίχρονο αγόρι που ονομάζεται Παναγιώτης Αντώνιος και καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 σε μια προγραμματισμένη γέννα και έκτοτε τα προφίλ και των δύο στο Instagram είναι εν μέρει αφιερωμένα και στον γιο τους. "Μεγάλωσα σε μία μεσοαστική οικογένεια όπου κυριαρχούσε η έννοια της αγάπης και η σκέψη της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα πει όμως 'τώρα είναι η στιγμ'. Αυτό έρχεται στην ζωή ξαφνικά, απρόσμενα κι όταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος" έχει πει ο Βασίλης Κικίλιας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Gala.

"Από γενιά σε γενιά με πολλή αγάπη"

https://www.instagram.com/p/CtoGHZcsZLu/

Ειδικά σήμερα, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο πολιτικός δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει την περίσταση δημοσιεύοντας μια μοναδική φωτογραφία που αποτυπώνει τρεις γενιές ανδρών, τον πατέρα του, τον ίδιο και τον γιο του. Τη φωτογραφία τράβηξε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, με τον Βασίλη Κικίλια να σημειώνει "Ο μπαμπάς καμαρώνει, ο παππούς «λιώνει» και κάπως έτσι πάμε από γενιά σε γενιά, με πολύ αγάπη".

Ο Κικίλιας Junior είναι ένας μικρός καλλιτέχνης: Η Τζένη Μπαλατσινού καμαρώνει δίκαια

Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει λίγο πριν και η περήφανη μητέρα και σύζυγος, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία με αφορμή την ημέρα αυτή ανέβασε μια φωτογραφία του άνδρα της και του γιου τους και σχολίασε: "Χρόνια Πολλά μπαμπά μας. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες!".

https://www.instagram.com/p/Ctn_wMdLNKv/