«Τα καλύτερα μας χρόνια» έκαναν φινάλε με το Twitter να αποθεώνει και τον μικρό γιο της Παπουτσάκη

Κατερίνα Μπούσιου
«Τα καλύτερα μας χρόνια» έκαναν φινάλε με το Twitter να αποθεώνει και τον μικρό γιο της Παπουτσάκη

Ο μικρός Μάξιμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Άκης Σακελλαρίου, έδωσαν το στίγμα τους στο μεγάλο φινάλε στα «Καλύτερα μας χρόνια», μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. 

Μία από τις καλύτερες σειρές της μυθοπλασίας, έριξε τίτλους τέλους μετά από 3 χρόνια και το Twitter αποθέωσε το καστ από τα «Καλύτερά μας χρόνια». Μεγάλοι πρωταγωνιστές, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον μεγάλο της γιο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που επιτέλους δεν στάθηκε μόνο στον ρόλο του αφηγητή.

Το aids, το Eurobasket και η αγάπη που όλα τα νικά

Για τρεις ολόκληρες δεκαετίες και για τρεις συνολικά σεζόν, η ιστορία της Ελλάδας και του κόσμου πέρασε μέσα από την οικογένεια των Αντωνόπουλων στου Γκύζη, στα «Καλύτερά μας χρόνια».

1687296028998-225479111-takaliteramasxronia.jpg

Μία σειρά υπόδειγμα τηλεοπτικής αισθητικής, όχι μόνο για την ΕΡΤ. Με σενάριο χτισμένο με πολύ μεγάλη προσοχή, πολυεπίπεδους ρόλους, νοσταλγία, ρετρό (τόσο όσο) απεικόνιση μίας εποχής και των ανθρώπων της με τρόπο ρεαλιστικό και έντονα συναισθηματικό.

https://www.instagram.com/p/CmHPP8PqzlN/

Έρωτες, απώλειες, χωρισμοί, όνειρα, πολιτική, οικογένεια και φίλοι μπλέχτηκαν σε ένα υπέροχο σύνολο και το κοινό αγάπησε τη σειρά από την πρώτη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CtlRK5AotXT/

Στο χθεσινό φινάλε οι κύκλοι των ανθρώπων που αγαπήσαμε έκλεισαν όμορφα. Η Νανά (Τζένη Θεωνά ) επιτέλους γύρισε στην αγκαλιά του Δημήτρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας ως το ζεύγος των Αντωνόπουλων είδαν τα παιδιά τους να δημιουργούν τις ζωές τους και εκείνους επιτέλους να είναι ξεκούραστοι και να πηγαίνουν για πρώτη φορά διακοπές.

https://www.instagram.com/p/Cte_15KrPQE/

Στον ρόλο του μικρότερου παιδιού των Αντωνόπουλων, του Νικολάκη (με το υποκοριστικό Καραμούζας) ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος Πιλαφάς, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση στο τελευταίο επεισόδιο και ήταν πραγματικά υπέροχος στους διαλόγους. Και μόλις κέρδισε το πρώτο του viral στα social media.

papoutsaki.jpg

Με την νίκη της Εθνικής στο Eurobasket και επιτέλους την εμφάνιση του αφηγητή Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (υποδυόμενος τον Άγγελο σε μεγαλύτερη ηλικία ο οποίος πια έγραψε την ιστορία των Αντωνόπουλων σε βιβλίο) έγινε το συγκινητικό φινάλε.

xaralampopoulos2.jpg

Guest star που επίσης συγκίνησε το κοινό, ήταν ο Άκης Σακελλαρίου, οροθετικός στο aids, μάστιγα της εποχής στην οποία εξελισσόταν η ιστορία μας.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν διθυραμβικά και άκρως συγκινητικά.

Τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί πριν από λίγες ημέρες με μία μικρή συναυλία, όπου η Ελπίδα αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη, ερμήνεψαν το τραγούδι των τίτλων αρχής. Ακόμη και το τραγούδι με τον Δάκη και την Ελπίδα που γράφτηκε για αυτή τη σειρά ήταν εξαιρετικό και καθόλου τυχαίο.

https://www.instagram.com/reel/CtlzKXogvTb/